Sari la conținut

Oana Roman le dă peste nas cârcotașelor. Cum s-a fotografiat de dimineață: „Mesaj pentru frustrate”

a slăbit Oana Roman

Oana Roman le dă peste nas cârcotașelor. Fiica lui Petre Roman și-a dorit să le demonstreze unor doamne și domnișoare că se poate afișa și fără filtre sau machiaj.

„Tocmai am postat o poză fără filtre și fără machiaj și bineînțles că s-au găsit doamne și domnișoare care au zis ca poza este modificată. (…) Cu sunet vă rog. Mesaj pentru frustrate.”

Imediat cum s-a trezit, Oana Roman s-a lăudat pe Instagram cu „moștenirea genetică”.

„Probabil ca nu este cea mai instagramabila poza dar am vrut sa o postez ca dovadă că se poate și fără filtre și fără machiaj, la 46 de ani.

E o moștenire genetica bună, produse de skincare de calitate și o procedura pt ten minim invaziva dar ale cărei rezultate vor apărea de abia peste 1 luna.”, a notat Oana Roman la descrierea pozei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)

Dietă Oana Roman

Vedeta a povestit cum a reușit să dea jos 20 de kilograme și să ajungă la greutatea pe care și-o dorea de multă vreme.

“Oamenii nu mă văd în realitate, oamenii mă văd la televizor, aia nu e realitate. Am slăbit vreo 20 și un pic de kilograme, dar, practic am slăbit foarte mult în centimetri.

Am făcut proceduri de remodelare corporală un an și jumătate și am scăzut foarte, foarte mult în centimetri. De aceea pare că am slăbit mai multe kilograme decât am slăbit eu de fapt pentru că aceste proceduri m-au ajutat să-mi reduc foarte mult din circumferința la bust, la talie, la șolduri.

Ce dietă ține Oana Roman

Da, am o dietă anume aș putea spune, țin post intermitent, 16 cu 8, adică nu mănânc nimic 16 ore și mănânc doar într-un interval de 8 ore și atunci mănânc cu măsură, evident.

Mă simt bine pentru că, cumva, oamenii mă percep altfel. Dar să știi că eu așa am fost tot timpul, la fel de veselă și la fel de binedispusă”, a declarat Oana Roman la Antena Stars.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel