vineri, decembrie 9, 2022

Oana Roman nu mănâncă nimic 16-20 de ore, adică ține post intermitent, acesta fiind motivul pentru care a slăbit 20 de kilograme.

Fiica lui Petre Roman împlinește anul acesta 46 de ani și spune că se simte în formă, tânără, vârsta fiind doar un număr.

„Mereu mă uit în sus și zâmbesc cu gândul că urmează tot ce este mai bun. Peste mai puțin de o săptămână împlinesc 46 de ani. Îmi port anii cu mândrie și chiar cred că e doar o cifră. Mă simt în formă și mă simt tânără”, a spus Oana Roman pe Instagram

Te-ar mai interesa: Vă treziți între orele 1 și 4 dimineața? Medicii a...

Oana Roman, despre operațiile estetice

Vedeta este șocată când vede că tinerele de 25 de ani exagerează cu operațiile estetice și a spus, în acest context, că ea nu a apelat la acest gen de intervenții, nici măcar pentru a-și ascunde ridurile.

„Mă uit la fete care la 25 de ani sunt deja cliente fidele la cabinetul chirurgilor plasticieni. Mi se pare exagerat și devreme. De ce să ne punem botox la 25 de ani? Eu încă nu mi-am pus și mă simt bine în pielea mea. Cred că e și o chestie de câtă încredere avem în noi. Și de faptul că, din punctul meu de vedere, se promovează un tip de ideal feminin total greșit”, a mai spus vedeta.

Te-ar mai interesa: Băutura care întărește imunitatea și vindecă răcea...


Oana Roman, minus 20 de kilograme, dar nu mănâncă nimic 16 – 20 ore

Nu mai este niciun secret că Oana s-a luptat ani de zile cu kilogramele în plus, însă în acest moment este mulțumită de silueta ei. Secretul ei constă în programul pe care l-a creat în ultimii ani, pe care îl respectă cu strictețe.

„Eu țin postul intermitent cu 16 ore. Sunt zile în care ajung și la 20 fără să îmi dau seama. În cele 8 sau 6 ore în care poți să mănânci, ai voie să mănânci orice, dar nu oricât. Eu în aceste 16 ore beau cafea, apă și ceai, un ceai care mă ajută să nu-mi fie foame și să am energie și mi se potrivește foarte bine. Fac cure de 3 luni cu acest ceai și apoi pauză. Cam asta e”, a mai spus vedeta.a spus Oana Roman în podcast-ul „Fără filtre„.

Te-ar mai interesa: Dr. Adina Alberts: Știam că va veni momentul…Drum ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private