Sari la conținut

Oana Sivache, directorul Administrației Spitalelor, pusă sub acuzare de DNA. „Mafia nu iartă. O să ajung un fel de Navalnîi al Bucureștiului”

Oana Sivache, ASSMB
Sursa foto: captura foto Antena 3 CNN
Șefa Administrației Spitalelor, pusă sub acuzare de DNA

Directoarea generală a Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti a fost pusă sub acuzare de DNA. Oana Sivache a fost chemată într-un dosar care are legătură cu percheziţiile din luna decembrie de la Spitalele „Colţea” şi „Sfântul Luca”.

Ea este suspectată de luare de mită şi a fost pusă sub control judiciar, potrivit unor surse apropiate anchetei, citate RRA.

Șefa Administrației Spitalelor, pusă sub acuzare de DNA

Şefa ASSMB a fost audiată miercuri, 27 martie, de procurorii anticorupţie după ce ar fi fost denunţată de directori de spitale din Capitală, într-un caz privind prelungirea mandatelor de conducere în unităţile sanitare.

A fost audiată aproape 2 ore şi a declarat că nu se consideră vinovată şi că ar fi victima mafiei din spitale.

„Niciodată nu am luat șpagă, nu am cerut, nu am dat un leu, vreau să se facă curățenie, vreau să se facă dreptate și aștept să vedem organele de cercetare penală ce au de spus, dar să vedem dosarul.

Toate numirile de manager, de fapt, au fost prelungiri. Nu s-a schimbat niciun manager, numirea este făcută de către Primăria Generală. Noi am respectat legislația și procedura.

Ar trebui să-mi fie frică, ştiu, mafia nu iartă. Probabil o să ajung un fel de Navalnîi al Bucureștiului, dar asta e, mergem înainte, nu-mi este teamă”, a declarat Oana Sivache, potrivit RRA.

La DNA a fost chemat astăzi şi managerul spitalului Colţea, Bogdan Furtună, care a fost şi el pus sub control judiciar pentru dare de mită.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel