joi, octombrie 6, 2022

Peste 350 de oameni din toată lumea au cerut să le fie criogenate corpurile după deces, sperând la posibilitatea de a fi readuși la viață.

Specialistul Dennis Kowalski, preşedinte al Cryonics Institute, spune că trupurile umane, îngheţate prin tehnica criogenării, ar putea fi readuse la viaţă în următorii 10 ani, potrivit descopera.ro.

Expertul a rugat oamenii să nu nege din start posibilitatea, întrucât și resuscitarea din zilele noastre, tehnică banală acum, în urmă cu 100 de ani era total neverosimilă.

Te-ar mai interesa: 4 tipuri de medicamente care atacă ficatul...

”E posibil ca trupurile să fie readuse la viață peste 100 de ani, dar cum ar fi să ne gândim că acest scenariu va fi posibil peste 10 ani?”, se întreabă Kowalski.

Una dintre cele trei companii de pe glob care se ocupă de criogenie, Cryonics Institute, deţine deja 160 de persoane în rezervoare speciale cu azot și are pe listă în așteptare încă 2000 de persoane, care doresc să fie criogenate după deces.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private