marți, decembrie 7, 2021

Jumătate dintre oamenii cu vârsta cuprinsă între 16 și 34 de ani nu se pot abține să nu-și verifice în mod compulsiv e-mailul de serviciu, iar asta le afectează vizibil viața sexuală, arată un studiu recent prezentat în Daily Mail.

Persoanele participante la experiment au recunoscut că-și aduc în pat tableta, computerul sau telefonul, lucruri care sună mai tentant chiar și decât o partidă de amor. Cei mai tineri, cu mult mai puține responsabilități legate de muncă, sunt chiar mai dependenți de tehnologie. Circa 87% dintre oamenii cu vârsta cuprinsă între 16 și 24 de ani navighează zilnic pe net înainte de culcare.

Te-ar mai interesa: Sunt raportate tot mai multe cazuri de infectare c...

“Este o vreme a comunicării printr-o multitudine de dispozitive”, explică Katie Toll, consultant strategic pentru Future Foundation, compania britanică care a efectuat studiul. Potrivit experților, până în 2020 fenomenul va lua amploare: fiecare persoană va deține între 6 și 7 dispozitive inteligente de comunicare.

Iar cei mai înfocați utilizatorii de internet par să fie femeile. Potrivit Biroului Național de Statistică din Marea Britanie, în jur de aproximativ patru milioane de femei au navigat prin lumea virtuală, față de cei 2,8 milioane de bărbații care au accesat anul trecut internetul.

Te-ar mai interesa: Medicul Vasi Rădulescu, despre varianta Omicron: „...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri