Sari la conținut

Top 7 plante pe care e BINE să le ții în casă. Lidia Fecioru: Toate plantele norocoase stau în sufragerie, pentru că acolo petrecem cel mai mult timp

plante
sursa foto: arhiva doctorul zilei
Plante de apartament

Top 7 plante pe care e BINE să le ții în casă. Lidia Fecioru: Toate plantele norocoase stau în sufragerie, pentru că acolo petrecem cel mai mult timp.

Există plante care au o influență pozitivă asupra stării de sănătate mentală și fizică a oamenilor din jurul lor.

„Florile se dăruiesc fără niciun motiv. De pildă, bambusul este foarte bun, pentru că atrage bucuria, prosperitatea şi oferă protecţie şi noroc.

Ceea ce înseamnă că vor creşte şansele care dorinţele să se îndeplineasă. Este bine să ne cumpărăm această plantă. Oferă ajutor în dezvoltarea personală şi spirituală. Această plantă poate fi pusă oriunde în casă”, a spus Lidia Fecioru, potrivit la Antena 3.

Top 7 plante pe care e bine să le ții în casă. Lidia Fecioru: Toate plantele norocoase stau în sufragerie, pentru că acolo petrecem cel mai mult timp

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat șapte plante pe care e ideal să le ținem în casă.

„Planta trebuie să stea la lumină. Orhideea de pildă, nu suportă lumina directă a soarelui. Le mai putem pune la uşa de la intrare. La intrare poţi pune un bambus, un ficus sau un lămâi.

Toate plantele norocoase stau în sufragerie, pentru că acolo petrecem cel mai mult timp. Există şi mâna Maicii Domnului pe care o putem pune în sufragerie. Se spune că în sufragerie e bine să punem o plantă care atinge tavanul. Feriga rezistă în baie”, a mai spus Lidia Fecioru.

  • Busuiocul aduce dragostea, succesul şi  frumuseţea. Dacă pui în mâncare, aceasta este şi mai gustoasă. Mai ales dacă este crescută în casă. Această plantă este foarte aromată. Înainte nu era parfum şi când se duceau femeile la horă, în sat, se dădeau cu busuioc. Atrage pasiunea. Este şi o plantă antibacteriană. Suportă să fie pus oriunde în casă.

  • Se spune că trifoiul aduce bani în casă şi oferă protecţie energetică foarte bună. Floarea de trifoi pusă pe frunte îmbunătăţeşte puterea fizică. Nectarul de la florile trifoiului este foarte bună.

  • Iasomia atrage dragostea şi banii. În acelaşi timp, favorizează îndeplinirea dorinţelor. Parfumurile cu iasomie sunt foarte interesante. Este la fel de bine să aprindem un beţişor cu iasomie atunci când avem ceartă în casă.

 

Cultivarea lamaiului in apartament si in gradina

  • Lămâiul aduce fericire şi lumină în casă. Este foarte bun să-l avem în casă. Este simbolul purificării, al prieteniei. Favorizează înţelegerile. Uleiul de lămâie îl putem folosi la masaj pentru regenerarea la nivel energetic.

Totul despre cresterea orhideelor. Sfaturi si secrete de ingrijire | Tehnică Agricolă de CALITATE - Ozonteh Moldova

  • Orhideea, planta care simbolizează iubirea. Orhideea nu doar că este o plantă frumoasă, ci şi uşor de îngrijit. Această plantă simbolizează iubirea. Atrage prieteniile. Oamenii se simt bine când primesc această plantă. Este un cadou minunat pentru cine îşi doreşte să aibă copii.

Grădină Acasă - Rozmarin - pentru cultivarea în interior și la balcon - 80 de semințe - Rosmarinus officinalis – Garden Seeds Market | Transport gratuit

  • Rozmarinul oferă protecţie. Rozmarinul creşte puterea de concentrare şi te ajută să te odihneşti mai bine. Este bine să o punem în dormitor. Se credere că oferă protecţie şi ajută la purificare.

O aveţi în casă? LIMBA SOACREI tratează boli şi purifică aerul din locuință - Top Remedii Naturiste

  • Limba soacrei, o plantă care face parte din familia dracena, este imposibil de distrus. Dacă o ai în casă, te face mai energic.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel