Sari la conținut

Obţineţi o talie de viespe cu ajutorul dietei ruseşti

Dieta rusească face parte din grupa dietelor hipocalorice stricte. Urmată îndeaproape, garantează pierderea rapidă în greutate. Specialiştii recomandă ca, înainte de a începe acest regim radical de slăbire, să consultaţi în mod obligatoriu un medic.

Luni
Mic dejun: 100 g peşte fiert, 150 g salată verde cu morcovi şi fasole verde şi o cană cu cafea neagră fără zahăr.
Gustare: 100 ml lapte degresat şi un măr.
Prânz: supă de legume, salată de varză şi morcovi şi un pahar cu suc de mere.
Cină: 100 g peşte fiert, doi cartofi fierţi şi o cană cu ceai negru fără zahăr.

Marţi
Mic dejun: o salată cu varză, fasole verde, ceapă şi ulei de măsline şi o cană cu cafea neagră fără zahăr.
Gustare: un pahar cu kefir.
Prânz: 100 g carne de vită cu doi-trei morcovi fierţi şi un pahar cu suc de mere.
Cină: 100 g peşte fiert sau făcut la aburi, doi cartofi fierţi şi o portocală.

Miercuri
Mic dejun: un ou fiert, o felie de pâine integrală şi o cană cu cafea neagră, fără zahăr.
Gustare: 50 g musli cu un pahar cu iaurt.
Prânz: 150 g piept de pui la grătar, două mere şi o portocală.
Cina: salată verde cu sos vinegrette şi un pahar cu suc de mere.

Joi
Mic dejun: o cană cu lapte bătut, o felie de pâine integrală şi şase măsline.
Gustare: 200 g salată de fructe şi ceai negru.
Prânz: 100 g carne vită fiartă sau făcută la cuptor, salată verde cu ceapă şi 200 g ulei.
Cina: supă de legume şi o cană cu morcov dat pe răzătoare.

Vineri
Mic dejun: trei linguri cu brânzică de casă, o felie de pâine integrală şi o cană cu cafea neagră, fără zahăr.
Gustare: un măr sau o portocală ori un pahar cu suc de mere sau de portocale.
Prânz: 100 g piept de pui fiert sau la grătar, 150 g salată de varză şi un pahar cu suc de portocale.
Cina: 150 g peşte fiert sau preparat la aburi, supă de legume, 100 g de struguri şi o cană cu ceai verde.

Sâmbătă
Mic dejun: 100 g carne de vită fiartă şi 150 g salată de varză.
Gustare: 100 g urdă sau caş slab de vacă şi o cafea fără zahăr.
Prânz: supă de legume şi o felie de pâine integrală.
Cină: 100 g carne de vită fiartă sau la cuptor, 100 g sfeclă de zahăr dată pe răzătoare şi o cană cu ceai negru.

Duminică
Mic dejun: 100 g fulgi de ovăz cu o linguriţă cu miere şi cafea fără zahăr.
Gustare: 150 g salată de fructe şi o cană cu suc de portocale.
Prânz: 100 g peşte fiert sau preparat la abur şi 150 g salată verde.
Cină: 100 g carne de vită fiartă ori la cuptor, doi cartofi fierţi şi un măr sau un pahar cu suc de mere.

 

Elena Oceanu

Elena Oceanu este absolventa a sectiei ”Jurnalism și Științele Comunicării” la ”Universitatea din București”, a început activitate a de jurnalist la ”Evenimentul Zilei”, în prezent fiind editor la publicația ”Doctorul Zilei”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel