joi, aprilie 9, 2020

Orașul din Italia care vinde case abandonate cu 1 euro! Întreaga așezare va fi renovată complet. Este cu adevărat o ocazie de neratat pentru toți cei care visează să dețină o casă în Italia.

Un mic orășel din Sicilia vinde case abandonate cu 1 euro, cu condiția ca viitorii proprietari să renoveze întreaga locuință în maxim trei ani.

Zona este în apropierea Coastei Amalfitane, o locație fabuloasă pentru turiști și lângă Napoli. Orășelul abandonat Mussomeli are o capacitate de 11.000 de persoane și aici există biserici vechi, peșteri bizantine, chiar și un castel medieval.

Citește și: Medic american: ”Aciditatea este cauza tuturor bolilor.” Iată cum vă puteți alcaliniza organismul

Multe dintre proprietățile abandonate sunt pe cale de a se prăbuși, deși se află într-o locație minunată, cu peisaje care îți taie respirația!

Orășelele cochete din Italia cuceresc, deoarece turiștii doresc să mai viziteze și altceva în afară de Roma și Veneția. Însă zonele acestea aflate în ruină sunt practic abandonate și au nevoie de un suflu nou.

În mai multe așezări din Italia se practică aceste oferte, de a revigora așezările cu ajutorul noilor proprietari care cumpără pe degeaba, cu titlu simbolic, dar au datoria de a renova casa nou achiziționată.

Citește și: Ceaiul care curăță plămânii de toxine

Unul dintre cele mai bune programe de acest tip este cel care promovează Mussomeli, un orășel la sud de Sicilia, la câteva ore distanță de Napoli și Coasta Amalfitană. Autoritățile locale vând 100 de proprietăți abandonate online, câteva au fost deja cumpărate, iar alte 400 sunt pe listă pentru a face parte din program.

Deși multe case au nevoie imediată de renovare, orașul în sine este foarte atractiv. Pe lângă bisericile vechi, peșterile bizantine și un castel medieval, Mussomeli este apreciat și pentru delicatesele culinare, un cașcaval delicios și pâine făcută la vatră.

Citește și: S-a vindecat de COVID-19 la 107 ani. ”Nu ia medicamente și îi mulțumește lui Dumnezeu în fiecare zi”

Orașul este la 700 m peste nivelul mării, deci nu există temeri că poate fi luat de ape atunci când plouă abundent.

Așa arată casele care se vând cu 1 euro:

Cine nu renovează în 3 ani pierde un depozit de garanție, care se depune la cumpărare, în valoare de 5000 euro.