Sari la conținut

Octavia Geamănu, după 8 de căsnicie: Marian nu m-a văzut nicidată în trening

Octavia Geamănu a dezvăluit secretul căsniciei sale. Pe 31 Ianuarie s-au împlinit 8 ani de când s-a căsătorit cu Marian Ionescu. 

Vedeta Antena 1 și liderul trupei Direcția 5 sunt de ani buni împreună, însă, chiar dacă locuiesc împreună, Octavia spune că partenerul ei de viață nu a văzut-o niciodată trening, pijamale de bumbac sau cu părul nespălat, cu oja sărită sau cu bigudiuri pe cap.

”Marian nu m-a văzut nicidată în trening, pijamale de bumbac sau cu părul nespălat, cu oja sărită sau cu bigudiuri pe cap. Port doar pijamale de mătase tot timpul anului. De când mă știu, îmi place să am grijă de mine și mă simt bine în pielea mea. Dacă eu sunt fericită, și bărbatul meu este fericit!”, a declarat Octavia Geamănu pentru Fanatik.

”Nici nu concep să mă vadă vreodată altfel decât țiplă!”

Octavia Geamănu mărturisește că își spală parul o dată la două zile și are nevoie de două ore până iese din baie.

“Îmi spăl părul o dată la două zile și am nevoie de cel puțin două ore până ies din baie”.

“Aplic șamponul, aștept să-și facă efectul, aplic masca, aștept să-și facă efectul. Despre descurcatul părului nu mai zic. Îmi ia o jumătate de oră. Gel de duș nu folosesc, ci doar săpun de dafin. Sunt proceduri pe care le respect cu sfințenie. Sunt nopți în care dorm și cu uleiul de ricin sau de cocos în păr, dar asta se întâmplă doar atunci când Marian e plecat în turneu și… pleacă des! Nici nu concep să mă vadă vreodată altfel decât țiplă! Îmi place să fiu mereu țiplă, ca scoasă din cutie, cum se zice!”, a mai spus Octavia.

Octavia spune că a luat acest exemplu de la mama sa, de la care a învățat că trebuie să arate în fiecare zi ca scoasă din cutie: ”De când eram eu mică, mama era mereu atentă cu ieșirile ei în lume. Dacă într-o zi ieșea de 5 ori din casă, purta 5 ținute diferite și 5 perechi de pantofi! De la ea am învățat să arăt în fiecare zi ca scoasă din cutie. Nici la supermarket nu mă duc cu părul răvășit!”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel