luni, mai 23, 2022

Octavian Jurma îi „demască” pe agenții rusofili: Folosesc argumente reciclate din pandemie! „Ceea ce vedem în Ucraina este alternativa pe care ne-o propun rusofilii din parlament și rețelele sociale”

Cercetătorul Octavian Jurma a dezvăluit pe rețelele de socializare că a fost impactat emoțional de drama cetățenilor din Ucraina și că s-a decis să ofere o mână de ajutor refugiaților ucrainieni.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic demontează un nou mit despre fasole ...

„Imaginile cu mamele ucrainiene tracand doar cu copiii in brate granita sunt mai emotionale decat orice scena de lupta. Au lasat totul in urma si totusi sunt recunoscatoare romanilor care le ofera ceva mai presus de toate, siguranta pentru ele si copiii lor.

Ce tragedie cumplita pentru zecile de mii de mame din Ucraina care isi petrec zilele de 1 si 8 martie cautand cu disperare adapost pentru copiii lor fata de bombele rusesti”, a scris Jurma pe pagina sa de Facebook.

Octavian Jurma îi „demască” pe agenții rusofili: Folosesc argumente reciclate din pandemie!

Specialistul român în pandemia de coronavirus a descoperit argumentele pro-ruse ale agenților români, infiltrați în toate domeniile de activitate și le-a făcut publice.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic avertizează: „Stresul cronic și somn...

Ce dispret ingrozitor fata de viata omului sa auzi deja in Romania cerandu-ne sa invatam sa traim cu rusii, pe acceasi parlamentari si alte slugi utile ale Rusiei care ne cereau sa invatam sa traim cu virusul.

„Argumentele acestor politicieni si agenti rusofili sunt reciclate dintre cele folosite in pandemie.

 • „Nu e treaba mea”
 • „Si-au cautat-o cu lumanarea”
 • „Nu e invazie, de ce panicati lumea”
 • „Nu moare nimeni, de ce sunteti apocaliptici”
 • „Oricum mureau”
 • „Mor doar batranii, femeile si copiii”
 • „Invazia nu exista”
 • „Europa e de vina”
 • „America e de vina”
 • „Rusia se apara de Ucraina”
 • „Rezistenta ucrainienilor e cauza mortilor”
 • „Daca nu luptau cu invazia nu mureau”
 • „E dreptul rusilor sa invadeze pe cine vor ei”
 • „Rusia a mai ocupat Ucraina si nu a fost asa de rau””, a dezvăluit specialistul român.

„Ceea ce vedem în Ucraina este alternativa pe care ne-o propun rusofilii din parlament și rețelele sociale”

De asemenea, Octavian Jurma îi atenționează pe români că „Ceea ce vedem în Ucraina este alternativa pe care ne-o propun rusofilii din parlament și rețelele sociale”. Din fericire, România se află de partea bună a istoriei, „măcar în privința asta”, mai spune cercetătorul român.

Te-ar mai interesa: Greșeala comună care afectează organismul! „În pri...

„Cu toate acestea Ucraina a castigat respectul intregii omenirii tocmai pentru ca nu s-a predat fara lupta, tocmai pentru ca refuza sa traiasca cu ciuma rosie ruseasca.

Din fericire romanii nu sunt asa de prosti cum ii considera slugile Rusiei si inteleg ca fara apartenenta noastra la NATO si UE, mamele din Romania ar fi putut fi urmatoarele pe lista de „tinte legitime” ale trupelor rusesti.

Te-ar mai interesa: Alimentația sănătoasă în timpul menopauzei. Sfatur...

Ceea ce vedem in Ucraina este alternativa pe care ne-o propun rusofilii din parlament si retelele sociale.

Tocmai de aceea romanii sunt covarsitor de partea Ucrainei si impotriva Rusiei in acest razboi in care cel puternic isi exercita dreptul bunului plac. Merita sa meditam si noi la asta cand vedem invocat si la noi dreptul fortei impotriva fortei dreptului.

Ce vedem acum in Ucraina nu este o simpla invazie, este un razboi pentru independenta Ucrainei dar si unul pentru viitorul democratiilor libere din Europa.

Te-ar mai interesa: Alimentele minune care trebuie consumate zilnic de...

Ma bucur ca macar in privinta asta Romania se afla de partea buna a istoriei.

NOTA: In loc de martisor donati 2 euro prin SMS la 8845, cu textul UCRAINA, pentru aceste mame pe care le adapostim acum in Romania. Va promit ca o sa va faca bine sa faceti ceva pentru ele”, a concluzionat Jurma.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private