În octombrie, ei sunt vedetele zodiacului! Culeg roadele pe toate planurile: dragoste, bani și sănătate

În octombrie, ei sunt vedetele zodiacului! Culeg roadele pe toate planurile: dragoste, bani și sănătate
În octombrie, ei sunt vedetele zodiacului! Culeg roadele pe toate planurile: dragoste, bani și sănătate

Vedetele zodiacului în luna octombrie sunt ei. În sfârșit, a venit vremea jubileului și pentru ei. Ne-a spus, după ce a făcut analiza astrală a lunii, cunoscutul astrolog Oana Hanganu, pe care o găsiți aici: oanahoroscop.com.

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Scorpionului le recomandă nativilor să profite de conjunctura astrală care îi transformă în vedetele zodiacului.

În octombrie, Scorpionii vor avea succes în negocieri și vor fi convingători și cuceritori în relații. Din 8 octombrie, planeta Iubirii se va afla în zodia lor și îi va ajuta să fie apreciați la locul de muncă și fermecători în societate. Mijlocul lunii le poate aduce o șansă extraordinar în plan financiar, mai ales dacă e vorba despre o mai veche problemă financiară care părea imposibil de soluționat.

De asemenea, mijlocul lunii le poate aduce multor nativi job-ul dorit sau promovarea mult așteptată.

Soarele ”va răsări pe strada lor” în ziua de 23 octombrie și, timp de o lună de zile, va fi aliatul principal al Scorpionilor. Astrele vor fi de partea lor!

Scorpionul este semnul renaşterii, transformării profunde, morţii şi regenerării. Se ataşează atât de mult de idealuri, principii, oameni, lucruri, încât deseori are nevoie de o criză profunda, care să-l trezească la realitate şi să-i schimbe complet viziunea.

Scorpionii sunt penetranți și incisivi, magnetici și paradoxali. Ei sunt guvernați de două planete puternice, Pluton și Marte, motiv pentru care pot fi războinici și foarte tenace. Ei nu renunță la scopurile și planurile lor, oricâte obstacole ar întâlni în cale. Nimic nu pare să-i intimideze, păstrându-și cumpătul și mimica impenetrabilă în orice condiții.

Sunt pasionali, au dorințe intense, greu de înțeles de alte semne zodiacale. Sunt mai interesați de sentimente decât de aspect și formă și fiind un semn fix, opun deseori rezistență schimbărilor, cu excepția celor care sunt inițiate și pregătite de ei.

Caută în permanență sub fața vizibilă a lucrurilor și văd dincolo de măștile sociale ale oamenilor. Ei nu se mulțumesc să privească și să accepte aparența lucrurilor, ci vor să meargă la rădăcina lor. Uneori, oamenii din preajma acestor nativi pot avea senzația că Scorpionii văd prin ei.

Pot părea deseori lipsiți de umor și asta pentru că ei iau totul în serios, inclusiv umorul. Pot părea de asemenea foarte încordați, chiar înspăimântători. Dar sunt si extrem de atrăgători.

Pasiunea și intensitatea cu care trăiește un Scorpion nu sunt prea ușor de egalat de niciun alt semn zodiacal. Acest nativ nu prea cunoaște jumătăți de măsură, așa că merge pe principiul „totul sau nimic”. În dragoste, se implică total și are trăiri paradoxale, uneori foarte greu de înțeles de partener. Odată ce a făcut primul pas și devine jumătate dintr-o relație, poate deveni deseori foarte posesiv și gelos.

162 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox