sâmbătă, februarie 27, 2021

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru, a avut o intervenție în direct la postul TV Digi24, în care a subliniat încă o dată importanța izolării. Deoarece, datele sunt clare: ofițerul în rezervă al MAI care s-a internat în spitalul Dimitrie Gerota fără să spună că a fost în Israel a infectat până acum peste 30 de persoane!

Să ascunzi că vii dintr-o zonă cu potențial periculos și să te plimbi printre oameni fără nicio remușcare denotă inconștiență și iresponsabilitate, în contextul în care acest virus Covid-19 este incredibil de contagios.

Acestui bărbat i s-a deschis dosar penal, iar cele mai recente îmbolnăviri sunt legate tot de el!

Unele dintre dintre cele 19 cazuri diagnosticate astăzi au legătură cu ofițerul pensionar.

„O parte dintre ele sunt teste ale celor 2 contacți – contactul de la Gerota sau contacții contacților”, a spus Nelu Tătaru la Digi24.

Întrebat câte persoane au fost infectate până acum în mod direct de ofițerul internat la Gerota, Tătaru a spus: „În acest moment sunt peste 30 de persoane pe care le avem, dar numărul contacților depășește 120. Ei sunt în continuare testați, tot ce înseamnă spitalul Gerota, tot ce înseamnă contacții contacților, ADP-ul și alte instituții. Este posibl ca numărul lor să crească, dar având în vedere că noi îi testăm ca și contacți, ei sunt asimptomatici în acesr moment”.

Ofițerul MAI în rezervă, care nu a spus că a fost plecat în Israel și care s-a internat la Spitalul Gerotă,  a infectat și acolo un medic, dar și pe managerul spitalului. De asemenea, a fost infectată și o asistentă de la spitalul Marie Curie. Și membri ai familiei sale au fost infectați cu Covid-19.

Ultimele stiri

Parteneri