luni, septembrie 20, 2021

Oncoforte conține brusture care este benefic în afecțiuni dermatologice, hepatită, diabet și cancer. De asemenea, joacă un rol foarte important în detoxifierea organismului.

Oncoforte conține și zmeură, un

fruct bogat în antocianine, taninuri, flavonoide, magneziu, cupru, mangan, calciu, fosfor, zinc, fibre, vitaminele C, K, acid folic B1,B2, E etc. În plus, acest fruct este cel mai bogat în antioxidanți și resveratrol. Astfel, este anticancerigen, iar acidul elagic conținut de zmeură face ca acest fruct să aibă un puternic efect antiinflamator.

Având în vedere că sănătatea este un lucru fundamental pentru o bună calitate a vieții, trebuie iei iei măsurile cuvenite pentru a o proteja. Cum poți face acest lucru?

Prin schimbarea stilului de viață și apelarea la suplimente alimentare care

pot fi folosite ca adjuvante în lupta pentru sănătate.

Dintre suplimentele alimentare la care poți apela pentru a-ți proteja sănătatea face parte Oncoforte, un produs natural în compoziția căruia există o serie de ingrediente active cu efecte benefice asupra organismului nostru.

Pinul este un alt ingredient prezent în compoziția acestui supliment alimentar. Mugurii săi sunt bogați în substanțe nutritive, uleiuri volatile, vitamina C, rășini, tanini și flavonoide. Astfel, pinul devine un ingredient cu o serie de proprietăți importante: regenerante, calmante, stimulante, detoxifiante,

cicatrizante. În plus, ameliorează infecțiile urinare și poate fi folosit de către persoanele care suferă de migrene.

Rodia face parte și ea din Oncoforte și este un polifenol cu efect antioxidant puternic. Aceasta contribuie la scăderea colesterolului, stimularea imunității organismului și creșterea rezistenței la infecții.

Studiile indică faptul că la cei cu diabet zaharat de tip II care au consumat suc de rodie, lipidele din sânge au scăzut. Rodia este un fruct bogat în nutrienți necesari pentru o bună funcționare a organismului.

Zmeura este foarte eficientă în ameliorarea cancerului

de colon, de sân, de col, de prostată. Efectul său anticancerigen se datorează antioxidanților numiți ellagitaninuri. Aceștia acționează în vederea combaterii cancerului prin apoptoză, moartea programată a celulelor canceroase.

De asemenea, zmeura ameliorează constipația, îmbunătățește flora intestinală, are efecte anti-îmbătrânire.

Semințele de struguri sunt bogate în vitamina E, flavonoide, acid linoleic și resveratrol, având un efect antioxidant de 20 de ori mai mare decât cel al vitaminei E și de 50 de ori mai mare decât al vitaminei C. Aceste semințe contribuie la îmbunătățirea

circulației sângelui, întărirea arterelor, venelor și vaselor capilare. Sunt foarte indicate contra varicelor și bolilor cardiovasculare și nu numai. Așadar, prezența lor în compoziția suplimentului alimentar Oncoforte este una foarte importantă, transformând acest produs într-o armă puternică în lupta pentru sănătate.

Lor li se alătură Ginsengul, o plantă folosită de mii ani în scopuri terapeutice. Pulberea de Ginseng are un rol important în fortificarea organismului, crește rezistența lui în fața diverselor afecțiuni. De asemenea, crește vitalitatea persoanelor în vârstă.

Această pulbere elimină stresul și menține echilibrul psihic datorită ginsenozidelor din compoziția sa. De asemenea, stimulează activitatea cerebrală și mărește rezistența organismului la efort fizic. Este benefică persoanelor care au lipsă de vitamine și minerale. Are acțiune afrodisiacă și stimulează hormonii.

O altă pulbere din compoziția Oncoforte este pulberea Reishi care se obține din ciuperca Ganoderma Lucidum. Această ciupercă este folosită de secole în medicina tradițională ayurvedică și chineză datorită efectelor sale terapeutice.

Este un foarte bun adjuvant în aproape orice afecțiune. Această pulbere are proprietăți antitumorale, anticancerigene, adaptogene și imunomodulatorii. Datorită germaniului din compoziția sa nivelul de oxigen din sânge crește de până la 1.5 ori.

Are un puternic efect antioxidant, eliminând toxinele din organism și joacă un rol important în regenerarea celulelor nervoase. De asemenea, sprijină sănătatea organismului și previne îmbolnăvirea, îmbunătățind calitatea vieții.

Pe lângă aceste ingrediente despre care am vorbit, Oncoforte conține și usturoi, quercitină, rubarbă, macrișul iepurelui, ulm alb, betaglucan, ceai verde, orz verde, roșii (licopen), gaviola, ciuperci shiitake, pulbere de maitake, vitamina C și E, turmeric, frunze de măslin, gheara mâței, astragalus și arabinogalactan. Toate aceste ingrediente active acționează sinergic și fac din Oncoforte un supliment alimentar natural foarte eficient în lupta pentru sănătate.

Din acest motiv, pentru ați proteja sănătatea este indicat să intri în magazinul online Produsenaturiste.eu și să-ți achiziționezi acest supliment alimentar natural.

Ultimele stiri