Sari la conținut

ONCOLOG: Aceste alimente ucid pe bandă rulantă! Culmea este că ne plac și le consumăm cam toți…

ONCOLOG: Aceste alimente ucid pe bandă rulantă! Culmea este că ne plac și le consumăm cam toți…, zilnic aproape. Sunt gustoase, ușor de adăugat în sendviș…

 

Dacă și tu consumi aceste alimente, ei bine iată că ar trebui să renunți de urgență pentru că te expui unui mare pericol.

Deși sunt bune la gust și ușor de consumat în orice moment al zilei, aceste alimente consumate de majoritatea românilor ucid pe bandă rulantă. Iar asta o zice un medic oncolog.

Potrivit medicul oncolog Cătălin Costovici, trebuie evitat pe cât de mult posibil consumul de carne procesată, care este otravă curată.

„Carnea procesată trebuie să dispară din alimentaţia oricăruia dintre noi: salamurile, cârnaţii, crenvurştii, parizerul, mezelurile cu carnea mărunţită.

Este cea mai nenorocită, e otravă, pentru că procesarea în sine înseamnă şi nişte stabilizatori, coloranţi, celebrele E-uri.
Iar efectul lor e cumulativ in timp și, in zeci de ani, aceste efecte, sunt otravă pe pâine”, a avertizat medicul Cătălin Costovici, citat de RTV.

Deși este legală, UCIDE pe bandă rulantă

Deși este legală, carnea procesată face victime pe bandă rulantă. Substanțele chimice din produse sunt legale, deși ucid încet și sigur, mai spune medicul.
Numărul de cazuri de boli necruțătoare este într-o continuă creștere, susține medicul. Substanțele toxice din alimente ucid încet, dar sigur.

„Vorbim totuși de peste 150.000 de cancere în prezent, ceea ce este foarte mult. Incidența cancerului este într-o creștere explozivă.

Toată nebunia în care trăim, după ‘89 incoace, se repercută și în incidența cancerului. A tuturor cancerelor și la orice vârstă, din păcate”, a mai transmis medicul, citat de RTV.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel