sâmbătă, mai 21, 2022

Președintele ucrainean Volodymyr Zelensky l-a lăudat pe redactorul TV rus care a difuzat în direct o știre de stat cu un semn care protestează împotriva invadării Ucrainei de către Moscova pe care scria: „Opriți războiul… Nu ne pot băga  pe toți în închisoare”.

„Le sunt recunoscător acelor ruși care nu încetează să încerce să transmită adevărul. Celor care luptă împotriva dezinformării și spun adevărul, fapte reale prietenilor și celor dragi”, a spus Zelensky într-un videoclip pe Telegram încărcat marți, a raportat CNN.

Te-ar mai interesa: „Este cel mai mare focar văzut vreodată în Europa”...

De asemenea, președintele a vorbit direct cu Marina Ovsyannikova, un redactor la postul de televiziune rus Pervyi Kanal (Canalul Unu), care a ridicat o pancartă la emisiunea principală de știri de seară a postului, Vremya, pe care scria: „Opriți războiul! Nu crede propaganda! Te mint aici! Rușii împotriva războiului.

„Și personal femeii care a intrat în studioul Channel One cu un afiș împotriva războiului”, a spus Zelensky, adăugând: „Celor cărora nu le este frică să protesteze. Atâta timp cât țara ta nu s-a închis complet de întreaga lume, transformându-se într-o Coreea de Nord foarte mare, trebuie să lupți. Nu trebuie să-ți pierzi șansa.

Te-ar mai interesa: Ce salarii încasează medicii din România în 2022. ...

Channel One a fost primul post care a difuzat în Federația Rusă după căderea Uniunii Sovietice și are peste 250 de milioane de telespectatori în întreaga lume.

Prezentatoarea a continuat să vorbească înainte ca producătorii să treacă rapid la un raport de știri pentru a opri Ovsyannikova să dezvăluie adevărul despre războiul lui Putin.

Ea a înregistrat un videoclip acasă înainte de cascadoria ei curajoasă, spunând: „Responsabilitatea pentru această agresiune este a unui singur bărbat: Vladimir Putin”.

Te-ar mai interesa: Acest produs pentru bebeluși te ajută să scapi de ...


Riscă 15 ani de închisoare

Dar acum ar putea fi închisă până la 15 ani. Avocatul ei, Dmitri Zakhvatov, a declarat pentru presa de știri că nu își poate găsi clienta, în ciuda informațiilor că aceasta este reținută la secția de poliție Ostankino din Moscova.

Ovsyannikova a fost arestată de poliția care lucrează pentru Ministerul rus al Afacerilor Interne, scrie DailyMail.

Motivul invocat a fost pentru „acțiunile sale publice care vizează discreditarea utilizării Forțelor Armate ale Federației Ruse pentru a proteja interesele Federației Ruse și ale cetățenilor săi, menținerea păcii și securității internaționale”, a informat agenția de presă TASS.

Te-ar mai interesa: Carmen Șerban, diagnosticată cu cancer: „Am ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private