Sari la conținut

New York se confruntă cu un val de COVID, gripă și RSV. Autoritățile cer populației să revină la purtarea măștii 

 New York se confruntă cu un val de COVID, gripă și RSV. Autoritățile cer populației să revină la purtarea măștii .

Departamentul de Sănătate din New York a emis vineri un aviz prin care îi îndeamnă pe rezidenți să poarte mască în anumite situații, pe fondul „nivelurilor ridicate de COVID-19, gripă și RSV”.

Într-un comunicat de presă, Departamentul de Sănătate din New York a spus că „măștile de înaltă calitate” ar trebui purtate „în interior și în locuri aglomerate în aer liber”.

New York: autoritățile recomandă purtarea măștilor pe fondul „nivelurilor ridicate” de COVID, gripă și RSV

Avizul afirmă că „toată lumea ar trebui să poarte mască” atunci când se află „într-un cadru public interior, inclusiv în interiorul magazinelor, birourilor, holurilor, holurilor, lifurilor, transportului public, școlilor, instituțiilor de îngrijire a copiilor și alte spații publice comune”.

„Sezonul sărbătorilor este despre împreună și există o modalitate de a ne aduna în siguranță, chiar dacă virusurile respiratorii din orașul nostru sunt neobișnuit de mari”, a spus comisarul pentru sănătate, dr. Ashwin Vasan, potrivit foxnews.com.

„Începe cu a te proteja. Vaccinarea și boosterele sunt esențiale, dar la fel sunt și măsurile de precauție de bun simț, cum ar fi purtarea măștii în interior sau printre mulțimi și să stai acasă dacă nu te simți bine. test pozitiv.

Ne dorim ca toată lumea să aibă o vacanță fericită și, mai ales, sănătoasă”, a transmis dr. Vasan.

Los Angeles ia în considerare reintroducerea obligativității purtării măștii

În timp ce New York-ul doar recomandă purtarea măștii, Los Angeles ia în considerare reintroducerea obligativității purtării măștii, deoarece a reintrat recent în categoria de activitate „înaltă” a guvernului federal pentru COVID-19.

Dr. Barbara Ferrer, directorul Departamentului de Sănătate Publică din Los Angeles, a spus că rata cazurilor crește cu 6% în fiecare zi.

Departamentul va emite un ordin de obligativitate a purtării măștii în cazul în care procentul de pacienți cu Covid ajunge la 10% și dacă orașul rămâne sub activitate „înaltă” pentru COVID-19 timp de două săptămâni consecutive. Potrivit FOX 11, procentul de paturi de spital ocupate de pacienții cu COVID-19 este de 6,9%.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: