sâmbătă, ianuarie 29, 2022

Un medic internist de origine română, Rafael Mirchou, stabilit în Las Vegas unde are și o clinică prvată, a tratat sute de pacienți de covid-19. Acesta a folosit un mix de antibiotice/steroizi și ivermectină sau hidroxiclorochină (în funcție de caz). „Am fost norocos. Niciun pacient nu a decedat. Niciunul dintre cei 800 de pacienți”, spune Mirchcou.

În cazurile mai complicate, pacienții au fost transferați la spitalulSummerlin din Las Vegas, la doctorul Ion Alexie, acești pacienți necesitând îngrijire în secțiile de terapie intensivă.

Te-ar mai interesa: Andreea Marin: Pericolul e doar în mintea ta. Mă A...

Un aspect important menționat de Rafael Mirchou: nu au existat complicații legate de utilizarea ivermectinei sau hidroxiclorochinei, potrivit smartradio.ro

„I-am tratat cu multiple medicații, inclusiv antibiotic, dexametazonă, antiinflamatoare, Tylenol, zinc, la care am mai adăugat al doilea antibiotic, dacă era nevoie. Am folosit inhalații cu Budesonidă. Foarte eficient. Am avut o perioadă când am folosit hidroxiclorochina, a fost de mare succes. Eu prescriu de 20 de ani hidroxiclorochina pentru afecțiuni reumatice, dar l-am folosit și pentru Covid. A fost de mare succes. În ultimul timp folosesc ivermectina (0,2 mg/kg corp).”

Te-ar mai interesa: Sarea, ingredientul cu “o mie de utilizări&#...

„Nu am avut nicio complicație asociată cu ivermectina și nici cu hidroxiclorochina. Încerc să transmit mesajul ăsta pentru colegii mei care au cazuri de Covid și pacienții lor așteaptă un tratament”.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private