joi, decembrie 9, 2021

Acum câteva zile, cunoscuta creatoare de modă Zina Dumitrescu a ajuns de urgență la spital.

Cu puțin timp înainte îi acordase lui Cristian Brancu un interviu, în care era vizibilă starea de slăbiciune și un minus de peste 15 kilograme.

Deși a promis în interviu că va încerca să se alimenteze, se pare că organismul său a cedat.

Medicul Ioan Casian, directorul azilului unde stă de mai bine de șapte ani “doamna modei românești“ a declarat că a fost dusă la spitalul Elias, unde i s-au făcut toate analizele necesare.

Te-ar mai interesa: FDA a aprobat un tratament revoluționar împotriva ...

Ieri, au primit rezultatele analizelor pe care mama modei românești le-a efectuat. Acestea au ieșit destul de bune, dar Zina Dumitrescu nu mai are deloc putere, starea ei de sănătate se degradează pe zi ce trece, mai pe scurt, anii își spun cuvântul.

“Nu își mai dorește să lupte pentru viața ei, nu mai vrea să depună nici un efort pentru a trăi. Nu se simte deloc bine, nu mai este în parametrii ei normali. Am fost zilele trecute cu ea și și-a făcut analizele și toate au ieșit destul de bune, nu a stat internată, dar anii își spun cuvântul. Vârsta vorbește de la sine, nu mai are deloc putere. Nu mai este ea! Nu mai are nici poftă de mâncare, se degradează pe zi ce trece, nu știu ce o să se întâmple cu ea, unde o să ajungem”, a declarat, pentru Click.ro,  Ioan Casian.

Te-ar mai interesa: Creșteți imunitatea în mod natural – Încerca...

Femeia i-a mărturisit lui Cristian Brancu, în interviul pe care i l-a acordat, că una dintre cele mai mari dorințe ale sale ar fi să mai participe la o prezentare de modă a lui Cătălin Botezatu. Ioan Casian a declarat că i-a scris celebrului designer, dar că nu a primit deocamdată niciun răspuns, concluzionând că probabil Botezatu are mai multe prezentări în afara țării și că probabil ar fi dat curs invitației, dacă exista vreun show în București, în perioada următoare.

Te-ar mai interesa: Da, ouăle te pot ajuta să slăbești – iată ce...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri