miercuri, octombrie 5, 2022

Grupul internațional pentru drepturile omului, format din medici și susținători pentru respectarea standardelor etice de prelevare a organelor pentru transplant, Organizația „Doctori Împotriva Recoltării Forțate de Organe” (DAFOH), a fost nominalizată la Premiul Nobel pentru Pace 2016.

Milioane de oameni din peste 50 de țări au semnat începând din 2012 o petiție DAFOH adresată Înaltului Comisar al ONU pentru Drepturile Omului, cerând să se pună capăt jafului de organe de la prizonierii de conștiință încarcerați în închisorile Chinei – în marea lor majoritate practicanți Falun Gong – și să inițieze investigații care să conducă la urmărirea penală a făptașilor implicați în această crimă împotriva umanității.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic, despre mezeluri: O supercarne. În l...

„Aș vrea să mulțumesc în mod special tuturor membrilor și simpatizanților fideli ai organizației noastre non-guvernamentale și non-profit. Este o mare plăcere și onoare să vă scriu pentru a vă informa că DAFOH a fost nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace 2016 pentru determinarea cu care a expus timp de un deceniu, în special în cadrul comunității medicale, practicile lipsite de etică a transplanturilor de organe în China.

Această nominalizare este o recunoaștere a muncii noastre în atragerea atenției lumii asupra încălcărilor grave ale eticii transplantului medical în China. China este singura națiune de pe pământ care a folosit sistemele spitalelor civile și militare în coordonare cu sistemele sale judiciare și cele ale penitenciarelor pentru a furniza în mod sistematic organe, fără consimțământ, de la prizonierii de conștiință, cu scopul de a alimenta o industrie a turismului de transplant profitabilă. Participarea continuă a comunității medicale din China și acceptarea tacită de către comunitatea internațională a genocidului pe scară largă, continuă fără încetare, și trebuie să se oprească.

Te-ar mai interesa: Roxana Alexandra a murit. Tânăra se temea mai mult...

Nominalizarea la Premiul Nobel pentru Pace demonstrează că eforturile noastre nu au fost în zadar. Consiliul de administrație al DAFOH, Consiliul consultativ, personalul medical și al revistei noastre, dorim cu această ocazie să vă mulțumim încă o dată pentru sprijinul acordat continuu misiunii noastre”, notează dr. Torsten Trey, directorul executiv al DAFOH pe websiteul organizației.

Te-ar mai interesa: Așa apare cancerul. Preot: Lovim în organe în func...

Deoarece recoltarea sistematică de organe este încă în plină desfășurare în China, DAFOH invită publicul să semneze petiția până la 30 noiembrie 2016.

Ne alăturăm DAFOH în a vă mulțumi pentru susținerea acordată de-a lungul anilor, și vă invităm să semnați petiția DAFOH.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private