joi, noiembrie 26, 2020
Irina Lungu

Ouăle miraculoase de-a dreptul! Informațiile transmise de un mare profesor doctor surprind și readuc discuțiile legate de soluțiile moderne de tratament în cazul anumitor infecții.

Pot fi soluționate infecții urinare, pietre la rinichi, chiar și afecțiuni ale prostatei.

Tratamentele cu antibiotice în cazul infecțiilor urinare ar putea fi înlocuite cu terapii bazate pe ouă de găină, dar nu orice fel de găină.

Iată ce declară Prof. dr. Mircea Penescu, medic primar medicină internă și nefrologie, pentru Digi24.ro:  Imunizând o pasăre cu microbii care sunt cauza infecțiilor la un anume pacient sau cu o colecție de microbi, acea pasăre cam în trei săptămâni dezvoltă niște anticorpi bazați pe imunoglobuline Y. Culmea este că acești anticorpi se concentrează în gălbenușul de ou și practic fac un transfer de imunitate, dau o imunitate pasivă.

Astfel, este stimulată imunitatea pacientului.

Prof. dr Mircea Penescu, medic primar medicină internă și nefrologie: Sigur că departe de a putea afirma certitudini, nimic nu e cert în lumea asta, iar în medicină totul trebuie supus unei rigori științifice deosebite, dar este o speranță și despre asta s-a discutat în sesiunea noastră.

La Conferinta Medicală „Aspecte nefro-urologice moderne” s-a discutat și despre reîntoarcerea la natură, atunci când vine vorba despre infecțiile urinare.

”Tot ce este conținut în fructele cu culoare cianotică, albăstruie sau roșie cum este merișorul, cătina, afina, toate acestea conțin antibiotice naturale, care folosite cu consecvență reprezintă un factor de împiedicare a aderenței bacteriene și evităm pletora asta de antibiotice cu care ne-am învățat”, trage semnalul de alarmă prof. dr Mircea Penescu, medic primar medicină internă și nefrologie.

Parteneri