luni, octombrie 19, 2020

Ozana Barabancea e posibil să fi contactat virusul după ce a intrat în contact cu Marcel Pavel, confirmat deja cu diagnosticul de COVID-19.

Marcel Pavel începuse deja filmările la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, unde Ozana Barabancea este jurat.

Cântărețul Marcel Pavel a fost confirmat cu coronavirus in cursul zilei de miercuri seara si a fost transportat cu izoleta la spitalul Bals din Capitala. Artistul a decis sa isi faca testul dupa ce s-a simtit rau de cateva zile. “Sunt ragusit, cred ca am racit la filmari. Familia mea se simte bine. Astept maine rezultatul si sper sa fie negativ”, declara Marcel Pavel in urma cu o zi.

Citește și:

Vestea ca Marcel Pavel are coronavirus a pus pe jar lumea showbiz-ului din Romania. Se pare ca inainte de a afla ca este infectat artistul a intrat in contact cu mai multe persoane, printre care Monica Anghel, Andreea Balan, Cosmin Selesi sau Alina Puscas. Cantaretul are fotografii alaturi de vedete sau din drumurile pe care le-a facut prin tara, fara masca.

În vârstă de 51 de ani, Ozana Barabancea a aflat azi, în jurul prânzului, că testele făcute pentru virusul SARS-CoV-2 sunt pozitive. Informația a fost făcută sub protecția anonimatului de cadre medicale de la Institutul  Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”. Mai mult, vedeta a fost deja internată.

Citește și:

A intrat în contact cu Marcel Pavel și se află deja în spital, la Matei Balș”, au declarat surse medicale pentru Gândul.ro.

“A intrat în contact cu Marcel Pavel și se află deja în spital, la Matei Balș”, au declarat surse medicale pentru Gândul.ro.

Contactată de reporterii publicației Gândul, Ozana Barabancea a spus sec: “Nu vreau să fac nicio declarație! Nu mai insistați!”.

Parteneri