vineri, octombrie 7, 2022

Un pacient în vârstă de 67 de ani își acuză medicul de familie pentru că l-ar fi lovit cu pumnii și picioarele chiar în cabinet. Medicul de familie dintr-o localitate din Timiș se pare că nu ar fi la prima abatare.

Potrivit declarațiilor bărbatului, acesta a mers la cabinetul medicului de familie pentru a-și ridica un card de sănătate. După multiple întrebări adresată medicului, acesta din urmă și-ar fi pierdut cumpătul, moment în care a sărit la bătaie sub privirile pacienților ce așteptau la rând.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă cu noi în timpul unui atac de panic...

„M-am dus să îi spun dacă sunt asigurat, fiică-mea de la Timișoara a spus Casei de Asigurări: tati e asigurat. Am mers vreo 10 metri și inopinant, din spate dup-dup.

Două picioare în testicule și cu pumnii și cu picioarele. Pe cuvânt! Am căzut jos. Am căzut jos pe beton și m-am lovit. După aceea mi-a dat cu picioarele, cu pumnii. Bine, eram plin cu sânge pe nas”

”L-a bătut foarte tare, l-a trântit jos în drum. Niciun om nu a intervenit. Cu picioare, cu pumni, în cap, unde a nimerit” a povestit un martor.

Olivera Bălan are 39 de ani și spune că ea a fost cea atacată de pacient, așa că a fost nevoită să se apere.

Te-ar mai interesa: Dramă teribilă pentru o celebră artistă: Mi-au dat...

”A sărit la mine în cabinet, să mă lovească. După ce m-a înjurat, s-a comportat urat, asta s-a întâmplat. A dorit să-mi ceară o trimitere cu toate că el nu este în regulă cu actele.

Nu are card de sănătate, nu are adeverință înlocuitoare de card.

A sărit să mă lovească, a tras de mine, m-a înjurat, mi-a vorbit urat și eu normal că m-am apărat, doar nu o să stau să mă bată acel domn” a explicat Olivera Bălan, medic de familie, potrivit Antena3.

Te-ar mai interesa: Ce poți lua ca să nu te mai constipi. Cele mai bun...

Medicul nu ar fi la prima abatere

Potrivit localnicilor, medicul de familie nu ar fi la prima abatere. Potrivit acestora, doctora vine rar la cabinet și vorbește foarte urât cu pacienții.

”Nu e prima dată când doctorița asta face așa ceva. Așa se poartă ea. Nu numai cu el, cu multă lume!” spune o femeie.

”Niciun om nu a intervenit. Îl lovea foarte tare, cu picioarele, cu pumnii… În cap, unde nimerea! Am zbierat la ea când am văzut că îl bate, dar mi-a spus că ” dumneavoastră mai rămâneți”, povestește o altă pacientă.

Te-ar mai interesa: Atac de cord: 40% dintre femei se plâng de ACEST s...

”În loc de tratament primești altceva. Păcat! Nu se poate așa ceva! Nu există cuvinte!”, spune și un bărbat.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private