duminică, iunie 26, 2022

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă că până pe data de 3 iunie 43 de blocuri din zona Vergului, sectorul 2 al Capitalei, și Spitalul Clinic „Nicolae Malaxa” nu au apă caldă începând de astăzi și până vineri, 3 iunie, din cauza desfășurării unor lucrări de reparaţii şi revizie a conductei primare veche de aproape 60 de ani.

Te-ar mai interesa: O actriță celebră șochează: „Am pierdut nouă copii...

Compania motivează că lucrările sunt „esenţiale pentru funcţionarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire” și precizează că acestea se vor derula în perimetrul delimitat de Şoselele Morarilor, Vergului şi strada Bodeşti, la conducta de 400 de mm care trece prin această zonă. „Furnizarea agentului termic pentru apă caldă de consum pentru trei puncte termice care alimentează un număr de aproximativ 43 de blocuri şi spitalul clinic Nicolae Malaxa, va fi sistată până vineri, 3 iunie 2022, ora 18.00″, transmite Termoenergetica.

Potrivit companiei, încă din cursul acestei dimineţi au fost începute manevrele tehnice de golire a conductei, apoi vor urma intervenţiile pentru reparaţii.

Te-ar mai interesa: Degetele tale arată AȘA? Poate fi vorba de un simp...

„După finalizarea tuturor lucrărilor, vor fi efectuate operaţiunile de umplere a tronsonului de conductă. Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren. Este important de subliniat faptul că echipele CMTEB vor lucra simultan în mai multe puncte din reţea, astfel încât pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcţiune mai repede decât termenul estimat”, precizează furnizorul.

Te-ar mai interesa: Să fie vorba de un semn divin? Șeful Bisericii Ort...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private