vineri, mai 27, 2022

Pandemia nu s-a încheiat! Ce spune medicul Beatrice Mahler despre valul 6: „Sperăm totuși ca valul acesta să ajungă într-un timp care să…”

În ciuda faptului că România a renunțat la starea de alertă în 9 martie, specialiștii trag un semnal de alarmă asupra unui posibil val 6 al pandemiei.

Există deja semnale potrivit cărora țările din Europa se pregătesc deja pentru un nou val pandemic.

Te-ar mai interesa: Cum apare cancerul și cum poți să-l vindeci? Dr. P...

Pandemia nu s-a încheiat! Ce spune medicul Beatrice Mahler despre valul 6

În ceea ce privește situația din țara noastră, medicul Beatrice Mahler, directorul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, susține că, în acest moment, va urma o perioadă liniștită, însă asta nu înseamnă că trebuie să ne relaxăm și să uităm de măsurile de protecție.

„În ultima săptămână lucrurile au stagnat, nu suntem într-o zonă care să ne îngrijoreze dar în continuare vin pacienți care se internează, în continuare avem situații în care formele sunt severe și sperăm totuși ca valul acesta să ajungă într-un timp care să ne ajungă o zonă de confort.

Te-ar mai interesa: A ventilat manual un nou născut, timp de 12 ore! P...

Deocamdată lucrurile nu sunt în acel moment.

Europa de Vest se pregătește pentru intrarea într-un nou val pandemic, pandemia nu s-a încheiat, vom avea cazuri destul de multe și în acest an.

La noi cazurile sunt în scădere și va urma o perioadă liniștită dar acest lucru nu înseamnă că nu trebuie să monitorizăm ce se întâmplă și că trebuie să renunțăm la vaccin.

Variantă mutantă nu circulă în România. Sunt cazuri de pacienți cu Varianta Omicron 2. Numărul de cazuri nu este la un nivel alarmant”, a declarat Beatrice Mahler la B1 TV.

Te-ar mai interesa: 27 mai, Sfântul Ioan Rusul. Rugăciunea extrem de p...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private