luni, iunie 27, 2022

Panică într-un metrou. Au apărut primele imagini de la evacuarea călătorilor, după ce o garnitură ar fi frânat din cauza unor defecțiuni tehnice și au rezultat mari degajări de fum.

Potrivit declarațiilor făcute de Raed Arafat, toți călătorii au fost evacuați și nu există victime în urma incendiului.

„La acest moment traficul rutier este restricționat pe segmentul de drum cuprins între Piața Universității și Piața Romană, ambele sensuri de deplasare și pe bd-ul Lascăr Catargiu, dinspre Piața Victoriei către Piața Romană. De asemenea, au fost aplicate restricții de trafic și din intersecțiile apropiate, pe străzile ce converg către bd-ul Gheorghe Magheru”, anunță Poliția Rutieră.

Te-ar mai interesa: Alzheimer cu debut precoce : Dacă tot SPUI asta, a...

Metrorex prezicează că ”în jurul orei 8:50 circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 2 se desfășoară cu dificultate din cauza unei defecțiuni tehnice identificate la un tren care a plecat din stația Piața Romană către Berceni.

În urma defecțiunii trenul va fi retras din circulație pentru analiză și remediere.

Între timp se iau toate măsurile pentru ca circulația pe Magistrala 2 de metrou să se poată relua în condiții normale”, spune Metrorex.

”Ne-a fost frică să nu murim axfisiați!”

”În vagonul în care mă aflam eu era mult fum. Mi s-au înmuiat picioarele. A durat 15-20 de minute până am ieșit. Am fost foarte panicată și am ieșit mai repede. Ne-a eliberat imediat poliția”, povestește o femeie care se afla în metrou.

Te-ar mai interesa: Ciroza: Alimente de EVITAT pentru a salva ficatul ...

Sunt martori care spun că înainte de degajările mari de fum în metrou s-au auzit bubuituri, scrie Antena 3.

”Între Romană și Universitate a luat metroul foc, oamenii s-au panicat, ne-am dus toți în ultimul vagon. Ne-a fost frică că murim asfixiați. Acum văd că ne-a evacuat, au venit pompierii și o luăm toți pe jos, prin tunel.

Eram în drum spre ANAF, să îmi plătesc impozitele, și ce credeți? Cu gândul să îmi plătesc impozitul în România, mori asfixiat întru-un vagon de metrou. Asta este ideea!”, povestește speriată o femeie în timp ce merge pe jos prin tunelul de metrou pentru a se evacua în siguranță.

Te-ar mai interesa: VITAL pentru HEMOFILIE, arși, ambulanțe, zone de r...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private