Panică la Cronica Cârcotașilor. Simptome de gripă pentru Ioana Petric, recent întoarsă din Asia

Panică la Cronica Cârcotașilor. Simptome de gripă pentru Ioana Petric, recent întoarsă din Asia
Panică la Cronica Cârcotașilor. Simptome de gripă pentru Ioana Petric, recent întoarsă din Asia

Panică pentru bebelușa Ioana de la Cronica Cârcotașilor, recent întoarsă din Asia: Am făcut schimb de nervi, de frustrări și cel mai important de boli și viruși

Ioana Petric de la Cronica Cârcotașilor a trecut prin clipe de groază după ce s-a reîntors din Asia și au început simptomele de gripă. Ea a povestit întreaga întâmplare pe reţelele de socializare.

„Din seria eternă și fascinantă Românie: Pe 24 ianuarie m-am întors în țară, după aproape o lună de zile petrecută în Asia, mai exact Bali, cu o superbitate de gripă. Două zile m-am îndopat cu N***, sperând să fie doar o răceală de la schimbarea de temperatură. Când am văzut că simptomele persistă, m-am dus la farmacie, că tot omul, să cer un T****- antigripalul minune despre care vorbește toată lumea. Ei bine, acolo mi s-a spus că acest medicament nu se eliberează fără o testare prealabilă și că oricum, ținând cont de datele problemei, ar trebui să mă prezint la Institutul Matei Balş pentru o testare.”, a scris Ioana pe contul de Facebook.

Zis şi făcut! Imediat cum a ajuns în ţară, blondina s-a prezentat la spital, pentru a face mai multe analize în ceea ce priveşte situaţia stării ei de sănătatea. O dată ajunsă acolo, mare i-a fost mirarea când i s-a spus că nu există un test pentru coronavirus, deoarece institutul respectiv nu-l deţinea. În cele din urmă, vedeta a fost nevoită să aştepte consultarea unui medic specialist, timp de..8 ore, printre alţi bolnavi cu probleme!

„Am zis să fac ceea ce este corect, mai ales în haosul care e acum și să mă prezint la doctor. Azi dimineață, la ora 11 eram la camera de garda a institutului Matei Balş. Mi-am prezentat situația și mi s-a spus că nu am cum să fac testarea pentru coronavirus, că ei nu au așa ceva, dar dacă prezint simptome de gripă, să aștept totuși să mă vadă domnul doctor. Și am așteptat. 8 ore, într-o încăpere de 10 mp cu alți 40 de bolnavi infecțioși. A fost frumos. Am făcut schimb de nervi, de frustrări și cel mai important de boli și viruși.”, a continuat ea.

4 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox