duminică, ianuarie 29, 2023

Pansament gastric natural. Digestia lentă poate fi un semn că stomacul tău nu funcționeză la parametrii normali. Deși tindem să dăm vina pe calitatea mâncării, de cele mai multe ori are legătură cu cantitatea alimentelor pe care tocmai le-am consumat.

Este firesc să te răsfeți cu o masă copioasă. Pe de altă parte, stomacul tău nu este pregătit pentru excese alimentare. Avem astfel premisele pentru indigestie, afecțiune care se manifestă prin balonare, crampe și disconfort abdominal.

Te-ar mai interesa: Alimentul care scade cu 60% riscul de cancer pancr...

Pansament gastric natural. Mușețel, ghimbir și roiniță

Soluții există și sunt un dar de la natură. Fitoterapia îți oferă trei remedii care nu și-au pierdut popularitatea în timp. Sunt aceleași plante folosite de când lumea pentru a trata afecțiunile stomacului, doar că acum se găsesc în mai multe variante.

Mușețelul este analgezic, antiseptic și antiinflamator. Te poate scăpa de durerile de stomac și de balonare. Este folosit – uneori în combinație cu alte plante medicinale – pentru reglarea digestiei.

Consumat cu moderație, ghimbirul te va ajuta să ai o digestie mai ușoară. Gingerolul, substanța activă care se găsește în rizom, mai este benefică pentru a te scăpa de senzația de stomac plin.

Te-ar mai interesa: A fost găsită moartă pe podeaua casei, după mai bi...

Se spune despre roiniță că înlătură crampele stomacale și senzația de stomac plin. Acționează ca un calmant pentru întregul organism și alungă stările nervoase, care pot să-ți afecteze stomacul.

Mușețelul, ghimbirul și roinița se completează reciproc după o masă greu de digerat, pentru a te scăpa de efectele nedorite ale indigestiei. Le puteți folosi sub formă de ceai sau sub formă de supliment alimentar.

Te-ar mai interesa: Antibioticul natural care face MINUNI. Leacul împo...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private