Paraziți pe piele! Parazitul genelor. Mulți nici nu știu că îl au! Iată care sunt simptomele

Paraziți pe piele! Parazitul genelor. Mulți nici nu știu că îl au! Iată care sunt simptomele
Paraziți pe piele! Parazitul genelor. Mulți nici nu știu că îl au! Iată care sunt simptomele

Paraziți pe piele! Parazitul genelor, cum poate fi depistat și eliminat. Este de-a dreptul înspăimântător, văzut la scară mare! Nici nu poți să crezi că așa ceva s-ar ascunde în genele tale.

Parazitul genelor sau Demodex folliculitis este un parazit care se găsește în foliculii piloși de pe față. Poate fi întâlnit în nas, pe obraji și, cel mai adesea, pe gene, de aici provenind și numele său.

Există zeci de specii atât pe oameni, cât și pe animale. Au un ciclu de viață foarte scurt! Ele trăiesc să mănânce bacteriile de pe față, depun ouă și mor în două săptămâni. Acești paraziți pot trăi bine mersi și fără să-și dea seama ”gazda”.

Care sunt cauzele apariției acestui parazit?

În primul rând, igiena necorespunzătoare. Femeile trebuie să aibă grijă la mascara, de cât timp este deschis și neapărat să nu uite seara de procesul demachierii. Machiajul rămas peste noapte crește riscul proliferării acestui parazit.

Bărbații trebuie să fie de două ori mai atenți, dacă au barbă sau mustață! Igiena se face zilnic!

Semne că ești contaminat

  • piele înroșită și inflamată
  • pori astupați de acnee și puncte negre
  • aspect de rash al feței infectate
  • senzație de usturime și arsură pe piele sau în gene
  • căderea părului

Poți trăi cu aceste simptome, dar nu este indicat! În cazul în care v-ați contaminat, spălați-vă părul și fața zilnic cu șampon de bebeluși.

Ștergeți fața și ochii cu un disc demachiant îmbibat în ulei de ricin. Acesta face minuni, conține proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii.

Vă ajută să scăpați de acest tip de paraziți. De asemenea, la spălare puteți picura în flaconul de șampon blând câteva picături de ulei esențial de arbore de ceai, cunoscut pentru efectele sale antibacteriene, acest ulei fiind unul dintre cele mai bune remedii ale eliminării scabiei.

Un alt ulei foarte bun este cel de oregano. Este un antibiotic natural și nu necesită rețetă de la medic. Atenție! În zona genelor, a ochilor, NICIODATĂ nu se folosește concentratul. Toate aceste uleiuri vor fi diluate în spume blânde sau în uleiuri de tipul cocos, măsline, macadamia.

De asemenea, se acționează și intern, consumând usturoi, ceapă, și ceaiuri specifice, care elimină paraziții din organism.

Acest articol are caracter informativ și nu înlocuiește consultul medical de specialitate.

99 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox