Sari la conținut

Părerea sinceră a unui medic despre gripă: „Ca tot e “la modă” gripa zilele astea, vreau să vă spun că …”

raceala
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
gripa

Părerea sinceră a unui medic despre gripă şi persoanele care folosesc suplimente alimentare pentru a-şi întări sistemul imunitar:

„Ca tot e “la modă” gripa zilele astea, vreau să vă spun că sistemul imunitar nu se activează cu pastile, medicamente, vaccinuri, ci mai degrabă cu alimentație sănătoasă, odihna suficientă, mișcare, contact cu natura, și gândire pozitivă, fără frici!

Dar noi trăim haotic și când ne îmbolnăvim dăm repede fuga la farmacie să cumpărăm ceva care rapid-rapid să ne stimuleze imunitatea, dacă se poate instantaneu! Și vrem să ne facem bine pe loc, cu o pilulă! Și dăm vina pe ceilalți care ne-au tușit în nas că “ne-au dat răceala”!

Aflați de la mine că răceala nu v-o dă nimeni, o luaţi singuri

„Aflați de la mine că răceala nu v-o dă nimeni, o luaţi singuri! Dacă ați fi avut un sistem imunitar bun și un organism în armonie, puteau să vă strănute în nas 1000 de persoane bolnave, și nu v-ar fi afectat! Dacă suntem obosiți, stresați și mâncam Fast-food, bem cafele și fumam, sistemul imunitar este depresat și nu poate contracara niciun atac viral sau bacterian.

Și în plus, fricile, ele sunt cele care creează panica în masă și sunt o boală muuult mai gravă decât gripa!

Vă dau un exemplu: eu, ca și alți colegi de-ai mei, prestam o muncă în care suntem extrem de expuși, zilnic, la toate bolile Infecto-contagioase ale pământului! Știți câta salivă și sânge îmi sar mie pe faţă, brațe, în fiecare zi, deși port echipament de protecție!?
Am tratat și pacienți cu HIV, hepatite etc.

Si totuși, sunt sănătoasă tun. N-am luat nimic din toate astea timp de 15 ani de profesie. De ce? Pentru că nu mi-e frică. Știu că sunt suficient de puternică să-mi tratez pacienții, fără să-mi fie teamă. Dacă mi-ar fi teamă, n-aş putea să profesez nici măcar câteva ore.

Și vouă vă e teamă de un tușit în nas la metrou!?? Sunteți mai puternici de atât”, a declarat medicul Cristia Obreja potrivit BZI.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel