luni, noiembrie 28, 2022

Părintele Francisc Doboș: Ceea ce au făcut cu Cristos, vor face și cu noi. Învierea din morți a lui Cristos să devină sărbătoare de Înviere pentru fiecare dintre noi.

Duminică, credincioşii romano-catolici şi reformaţi din lumea întreagă au rostit într un glas aseară „Cristos a Înviat”. După doi ani de pandemie, bisericile au fost din nou pline, iar oamenii au trăit bucuria Învierii fără restricţii.

Te-ar mai interesa: Constipație și dureri de spate în zona lombară: ce...

Preotul Francisc Doboș, paroh la biserica Sacre Cœur de lângă Piața Aviatorilor din București, a transmis un mesaj de suflet pentru toți oamenii, in diferent de religie.

„Ne rugăm pentru pace, ne rugăm ca să înceteze armele, dar ca să se deschidă și inimile”, a transmis preotul catolic Francisc Doboș, cu ocazia sărbătorii Paștelui de către credincioșii romano-catolici, potrivit Antena 3.

Părintele Francisc Doboș: Ceea ce au făcut cu Cristos, vor face și cu noi. Învierea din morți a lui Cristos să devină sărbătoare de Înviere pentru fiecare dintre noi

„Nu au nevoie de pace doar ucrainenii. Avem nevoie de pace și noi ca acel conflict să nu cuprindă și inimile noastre. Privind atâta violență riscăm să intrăm în acel mecanism de junglă, să ne fie frică și să alergăm la Dumnezeu oarecum psihotic, cerându-i lui Dumnezeu, dar fără să avem prea multă încredere în El.

Te-ar mai interesa: Cauza și simptomele arterelor înfundate. Cardiolog...

Avem nevoie să ne lăsăm cuprinși de o vizită de sus, adică de învierea din morți a lui Cristos.”, a mai spus părintele Francisc Doboș.

Întrebat dacă Papa Francisc va merge la Kiev și dacă acesta s-ar teme pentru propria viață, părintele Francisc Doboș a răspuns:

„Cunoscându-l pe Papa Francisc, ar face fără ezitare un astfel de gest. Nu s-ar teme, în niciun caz. Ceea ce au făcut cu Cristos, vor face și cu noi. L-au răstignit pe El, ne vor răstigni și pe noi. Ceea ce se și întâmplă. Fie cu vorba, fie cu fapta.

Te-ar mai interesa: Atenție femei! RUJURILE conțin un amestec de subst...

Nu ne dorim lucrul acesta. Nu ne aruncăm în fața pericolului, dar nu evităm dimensiunea profeției. Trebuie să ieșim în fața comunității. Nu doar a comunității internaționale, ci a comunității pe care o păstorim, să fim mărturie vie a prezenței lui Dumnezeu în lume. Învierea din morți a lui Cristos să devină sărbătoare de Înviere pentru fiecare dintre noi, pentru că suntem cuprinși deja de mai multe frici”, este mesajul părintelui Doboș.

Te-ar mai interesa: Misterul celui mai longeviv medic din lume. A trăi...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private