vineri, martie 24, 2023

Asistăm cu toții la hipercomercializarea uneia dintre cele mai iubite sărbători creștine. Ne înghesuim și ne pregătim cu bucate și obiecte, mai puțin cu sufletul.

Alina Albert, o cunoscută scriitoare, a tras un semnal de alarmă pe pagina sa de Facebook în legătură cu alarmatul fenomen. Și ne dă o idee minunată, pentru un cadou în spiritul Crăciunului adevărat.

Iată ce a scris autoarea:  ”….încă puțin şi vine Moşul❤️

Te-ar mai interesa: Ce risc ai să faci infarct? Un indiciu vital poate...

Pentru cei mai multi, Craciunul zilelor noastre nu mai are nicio semnificatie spirituala. Traim un Crăciun de hipermarket si, mai nou, de clubbing. Disperaţi să ne satisfacem până la refuz nevoile de hrană, întâmpinăm Craciunul cu vibratii joase şi ne înghesuim apoi în spitale mizere, ca să ne tratăm de lăcomie.

Un ritual trist, repetat an după an…

Iisus nu s-a născut, cu siguranţă, pentru aglomeraţia din magazine şi nici pentru darurile din ce în ce mai meschine dublate de salvarea aparentelor sau, în alte cazuri- opulente – dublate de nevoia de a creste ego-ul pănă la cer.

Te-ar mai interesa: Testul de sânge care ar putea detecta boala Alzhei...

Cineva mi-a spus să mai dăruim, luna asta şi o vorbă bună, pentru că : “ţine de cald …cât trei luni de iarnă”.

Anul acesta demarez o tradiție. Voi cumpăra câte o candelă pentru fiecare om drag. Le voi aprinde în seara de Ajun şi le voi lăsa să ardă toată noaptea, aläturi de un gând frumos, ca o rugăciune: să le împlinească Dumnezeu dorințele care le sunt spre folosul lor sufletesc! Mi-ar plăcea să faceți şi voi la fel…gândurile curate, pline de iubire, generează miracole! Miracole de Crăciun! O fi ajuns Moşul la scrisoarea mea?!”

Te-ar mai interesa: Cât de periculoși sunt polipii de colon? Ce trebui...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private