Părintele Justin, rețeta minune pentru tratarea cancerului în 9 pași. „Să nu mănânci carne deloc. Apă să bei seara, pe săturate”

Părintele Justin, rețeta minune pentru tratarea cancerului în 9 pași. „Să nu mănânci carne deloc. Apă să bei seara, pe săturate”

Justin Pârvu, unul din cei mai mari duhovnici ai României, şi-a trăit ultimii ani din viaţă ca stareţ al mănăstirii Petru Vodă.

Cine a fost părintele Justin Pârvu

Născut pe 10 februarie 1918, în satul Poiana Largului, părintele Iustin a îmbrăcat rasa monahală în 1936, fiind hirotonisit preot la 22 de ani.

A participat împreună cu Divizia 4 Vânători de Munte la luptele din cel de-al Doilea Război Mondial. După lăsarea la vatră, urmează seminarul din Roman, absolvindu-l în 1945. Tot atunci, a fost arestat şi condamnat politic la 12 ani de închisoare, pedeapsa prelungindu-se până în 1964.

După ieşirea din închisoare, părintele Iustin Pârvu a slujit ca monah la Mănăstirile Secu şi Bistriţa. În 1992, a început construcţia la Mănăstirea Petru Vodă, mănăstire unicat în România, fiind dedicată martirilor din temniţele comuniste.

Rețeta în 9 pași pentru tratarea cancerului

Dovada minunilor săvârşite de Justin sunt poveştile adunate de măicuţele de la Petru Vodă, potrivit revista Atitudini.

  1. Să nu mai mănânci carne deloc! Tumorile canceroase se hrănesc cu proteinele din carne, iar la rugăciune se schimbă treaba, ești mult mai ușor.
  2. Să renunți la băuturile carbogazoase, cu zaharuri, îndulcitori, căci la fel se întâmplă, celulele bolnave folosesc pentru multiplicare zaharurile.
  3. Ține de acum post negru: lunea, miercurea și vinerea. Postul negru, pentru cine poate, curăță organismul de boli grave și de patimi. Dacă ai postit 12 ore fără apă și mâncare gătită pe foc, așa-i lăsat de la Dumnezeu, ca în organismul uman să apară în sânge dintr-odată, o enzimă, un hormon care distruge celula canceroasă, bolnavă.
  4. În perioada postului negru, spune rugăciunea arhierească Tatăl nostru de mai multe ori, rugăciunea inimii, Doamne Iisuse cât cuprinde, ceva la Maica Domnului, Psalmul 50 și Crezul tot așa, mai mult.
  5. Iartă pe toți acei care te-au prigonit și judecat, roagă-te pentru ei! Apă să bei seara, pe săturate, mai multă, 2-3 litri.
  6. Când termini seara postul, mănâncă puțină pâine uscată, niște semințe, un fruct, ori o legumă nepreparată termic, la foc ori în conservă, că se strică starea lor duhovnicească.
  7. Mai fă o spovedanie generală, cu toate păcatele pe care le poate face omul. Du-te cât mai des la Taina Sfântului Maslu, păcate cât mai puține și Sfânta Împărtășanie regulat.
  8. Să te dai cu untdelemn din candelele care ard prin candelele din mănăstiri și biserici și cimitire, în cinstea martirilor din temnițele comuniste, că sunt sfinți mari în cer, în fața lui Dumnezeu.
  9. Iar pentru problemele interioare pune câteva picături pe o bucățică de pâine și înghite!”

Recent Posts

Alimentul care protejează neuronii și ajută în prevenția bolii Alzheimer

Alimentul care poate preveni boala Alzheimer. Creierul nostru este un organ complex și vital care…

12 minute ago

Cât primește pensie la recalculare un român care a muncit 27 de ani în România și 7 ani în Italia

Un pensionar a fost șocat să afle că, după 27 de ani de muncă în…

38 de minute ago

La Cluj Napoca, când toată lumea nu mai credea, au fost inaugurate lucrările de construcție

La Cluj Napoca, când toată lumea nu mai credea, au fost inaugurate lucrările de construcție…

56 de minute ago

Motivul neobișnuit pentru care Meghan Markle își ascunde picioarele. Poartă mereu rochii sau fuste care par prea lungi pentru înălțimea ei

De ce își ascunde Meghan Markle picioarele? Ducesa de Sussex poartă adesea haine prea lungi…

o oră ago

Situație alarmantă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Județean Giurgiu

Situație alarmantă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Județean Giurgiu. Pacienții care au nevoie…

o oră ago

Alertă meteo: Un ciclon devastator urmează să lovească România, după ce a făcut ravagii în țările prin care a trecut

Alertă meteo. Un ciclon puternic se apropie de România, aducând cu el ploi torențiale, descărcări…

2 ore ago

Citeste si: