Sari la conținut

Părintele Justin, rețeta minune pentru tratarea cancerului în 9 pași. „Să nu mănânci carne deloc. Apă să bei seara, pe săturate”

Părintele Justin, rețeta minune pentru tratarea cancerului în 9 pași. „Să nu mănânci carne deloc. Apă să bei seara, pe săturate”

Justin Pârvu, unul din cei mai mari duhovnici ai României, şi-a trăit ultimii ani din viaţă ca stareţ al mănăstirii Petru Vodă.

Este Har – Părintele Iustin Pârvu | Zâmbetul Soarelui

Cine a fost părintele Justin Pârvu

Născut pe 10 februarie 1918, în satul Poiana Largului, părintele Iustin a îmbrăcat rasa monahală în 1936, fiind hirotonisit preot la 22 de ani.

A participat împreună cu Divizia 4 Vânători de Munte la luptele din cel de-al Doilea Război Mondial. După lăsarea la vatră, urmează seminarul din Roman, absolvindu-l în 1945. Tot atunci, a fost arestat şi condamnat politic la 12 ani de închisoare, pedeapsa prelungindu-se până în 1964.

După ieşirea din închisoare, părintele Iustin Pârvu a slujit ca monah la Mănăstirile Secu şi Bistriţa. În 1992, a început construcţia la Mănăstirea Petru Vodă, mănăstire unicat în România, fiind dedicată martirilor din temniţele comuniste.

Rețeta în 9 pași pentru tratarea cancerului

Dovada minunilor săvârşite de Justin sunt poveştile adunate de măicuţele de la Petru Vodă, potrivit revista Atitudini.

  1. Să nu mai mănânci carne deloc! Tumorile canceroase se hrănesc cu proteinele din carne, iar la rugăciune se schimbă treaba, ești mult mai ușor.
  2. Să renunți la băuturile carbogazoase, cu zaharuri, îndulcitori, căci la fel se întâmplă, celulele bolnave folosesc pentru multiplicare zaharurile.
  3. Ține de acum post negru: lunea, miercurea și vinerea. Postul negru, pentru cine poate, curăță organismul de boli grave și de patimi. Dacă ai postit 12 ore fără apă și mâncare gătită pe foc, așa-i lăsat de la Dumnezeu, ca în organismul uman să apară în sânge dintr-odată, o enzimă, un hormon care distruge celula canceroasă, bolnavă.
  4. În perioada postului negru, spune rugăciunea arhierească Tatăl nostru de mai multe ori, rugăciunea inimii, Doamne Iisuse cât cuprinde, ceva la Maica Domnului, Psalmul 50 și Crezul tot așa, mai mult.
  5. Iartă pe toți acei care te-au prigonit și judecat, roagă-te pentru ei! Apă să bei seara, pe săturate, mai multă, 2-3 litri.
  6. Când termini seara postul, mănâncă puțină pâine uscată, niște semințe, un fruct, ori o legumă nepreparată termic, la foc ori în conservă, că se strică starea lor duhovnicească.
  7. Mai fă o spovedanie generală, cu toate păcatele pe care le poate face omul. Du-te cât mai des la Taina Sfântului Maslu, păcate cât mai puține și Sfânta Împărtășanie regulat.
  8. Să te dai cu untdelemn din candelele care ard prin candelele din mănăstiri și biserici și cimitire, în cinstea martirilor din temnițele comuniste, că sunt sfinți mari în cer, în fața lui Dumnezeu.
  9. Iar pentru problemele interioare pune câteva picături pe o bucățică de pâine și înghite!”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel