marți, octombrie 4, 2022

Pas important pentru o zodie. Daniela Simulescu, astrolog, a oferit câteva sfaturi de care nativii unei zodii ar fi bine să țină cont în săptămâna 8-14 august.

”Aveți nevoie să spuneți, aveți nevoie să declarați, să scrieți, să dați e-mailuri, să scoateți din voi. Nu este săptămâna bună în care să țineți lucruri în voi.

Sextilul dintre Mercur și Lilith chiar vă ajută pentru că Mercur este în Fecioară și este ”over thinking”. Pe toate câmpiile se gândește la 15 mii de situații, dar acest sextil cu Lilith îl ajută pe Mercur să se detașeze de astfel de scenarii… pentru că voi asta faceți: mă gândesc și la A, și la B, și la C… dar săptămâna aceasta, chiar dacă vă veți gândi la tot alfabetul, nu vă va ieși nimic, absolut nimic, pierdeți timp și vă pierdeți pe voi.

Te-ar mai interesa: Medic neurolog: Lecitina nu are efect. Iată ce tru...

Opoziția dintre Venus și Pluton de la începutul săptămânii poate să producă niște cheltuieli pentru vanitate, dar Venus va intra în Leu și acest lucru vă va ajuta să comunicați.

Săptămâna aceasta, Luna plină în Vărsător de pe data de 12, poate să aducă un alt pas, un alt obiectiv în viața voastră. Unii dintre voi poate că sunteți într-un moment în care ați așteptat ziua în care să vă întrebați care este următorul pas, unde mă duc, unde e următorul meu obiectiv?

Aveți nevoie de următorul pas, dar întotdeauna următorul pas îl veți face după ce renunțați deja la ceva”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News și Astrosens.

Te-ar mai interesa: Cum știi că e cazul să mergi la un specialist în i...


Horoscopul zodiei berbec pentru săptămâna 8-14 august 2022

„Gândește-te la următoarea situație. Guvernatorul tău face aspecte bune. S-ar putea să nu mai fii atât de Berbec la începutul săptămânii și s-ar putea să ai mai multă încredere, cel puțin din pornirile tale din punct de vedere financiar.

În al doilea rând, să ai grijă pe parte relaționară. Vă veți confrunta cu niște evenimente, cu niște discuții, cu niște momente mai neplăcute. Soarele din Casa a 5-a este implicat în Luna Plină, vi se spun niște adevăruri, sau poate voi spuneți niște adevăruri partenerului și se instalează așa, o răceală, poate mai neplăcută.

Te-ar mai interesa: Colesterol ridicat: 5 trucuri simple care curăță î...

Niciunul nu are curaj să meargă mai departe și intrați într-o zonă evitantă. Sunt anumite zile în care să apelați la ea și să nu vă supărați.

Faptul că Venus intră în Leu vă arată unde nu ați oferit mai multă atenție sau unde aveți nevoie de mai multă atenție, dar atenție. Nu veți primi până nu veți oferi. Există un risc să oferiți și să nu primiți, dar poate că trebuie să oferiți să vă dați seama că nu primiți.

Te-ar mai interesa: Trei zodii de femei de neînlocuit. Bărbații fac ob...

Cu Venus în Leu nu cereți până nu oferiți. Nu are rost. Cu cât faceți asta, cu atât o să vă declanșați tot felul de stări interioare total neplăcute. Și cei care au copii s-ar putea să aibă anumite discuții, că poate vor trebui să înceapă grădinița, școala și poate trec prin evenimente importante. Vreți voi să vă impuneți, să le spuneți cum să facă sau ei se răzvrătesc împotriva direcțiilor voastre.

Te-ar mai interesa: VIDEO șocant! Pieton, lovit de ambulanță. ”Intră c...

Această Lună Plină se duce în Casa a 11-a. Unele planuri de viitor trebuie abandonate, iar unii oameni trebuie puși la punct.

Probabil că nu mai puteți să-i țineți pe toți, la sân, ca până acum și, la fel, oamenii din jurul vostru vor decide că nu mai trebuie să stați în jurul lor ca până acum.

Nu vă trebuie să vă supărați nici pentru o parte, nici pentru cealaltă. Puțină curățenie și puțină purificare în zona aceasta socială“, a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News și Astrosens.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private