Sari la conținut

Zodia pentru care se anunță dezastru. Astrolog: Marte îți aduce frică și furie!

Zodia pentru care se anunță dezastru. Daniela Simulescu, astrolog, vine cu recomandări importante pentru nativii unei zodii.

Potrivit astrologului, Marte aduce aduce foarte multă furie, de multe ori interioară, pentru netivii unei zodii.

”Cu tripla conjuncție nu este de glumit. Acum lăsând ironia la o parte să știți că tripla conjuncție, pentru unii dintre voi, mai ales cei care sunteți cu planete în al doilea decan de Taur, poate să vină cu schimbări și am văzut foarte multe întrebări.

Vedeți voi, Marte vă aduce frică, vă aduce foarte multă furie, de multe ori interioară, de aceea vă trimit la sport de câte ori Marte este în semnul vostru, deși voi sunteți mai cu confortul. Marte vă dă chestia asta, de a face ceva, și nu știți ce și cum.

Știți unde veți realiza voi lucruri? Acolo unde vă veți câștiga un grad nou de libertate, unde nu mai depindeți de șef, unde nu mai depindeți de partener, unde nu mai depindeți de familie.

În momentul în care vă zic să nu mai depindeți, nu zic să vă rupeți de ei, dar să creați o limită personală cu aceste, că de la o oră până la altă oră lucrez, în weekend nu lucrez. Sau cu partenerul, să admiteți că îl iertați că nu a făcut ceva ce a zis că face sau că a intrat prea mult în buget, dar de aici încolo să îi explicați că nu mai puteți trece peste și veți avea o discuție.

Zodia pentru care se anunță dezastru

Aveți nevoie de un grad mai mare de independență și vedeți că independența nu este să vă rupeți și să vă duceți pe munte, independența înseamnă să știți să vă stabiliți termenii și condițiile în situația în care vă aflați.

Aveți mare nevoie de acest lucru. Și ar fi păcat să nu îl folosiți pe Marte în semnul vostru, pentru că veți avea chiar mult, mult, mult curaj. Dacă simțiți că zilele acestea sunt chestii neașteptate în jurul vostru, lăsați-le să se întâmple. Lăsați viața să se întâmple acum, pentru că vă este cel mai bine așa.

Este o săptămână foarte bună pentru discuții cu prietenii, pentru plimbări, pentru a merge la evenimente, plus că Mercur intră în casa a cincea.

E important să vorbiți despre doleanțele voastre, indiferent de ce se întâmplă, dar nu să dați vina pe ceilalți, cât să spuneți că ”simt că așa se întâmplă, m-am simțit așa”. Nu spui acuzator ”tu ai făcut, tu ai dres”. ”Simt că nu mai pot, simt că mi-ar plăcea, simt că dorința mea principală este următoarea” sunt formulările ideale.

Știți cum este? E cum comunică copiii, copiii care nu ajung să fie contaminați de adulți, cei care atunci când sunt mici spun direct ”vreau aia” sau ”mă doare aia”, ”vreau să plâng”. Ei nu se referă la ”mi-ai făcut, mi-ai dres”. Ei reacționează pe moment și așa ar trebui să reacționați și voi”, a pus astrologul Daniela Simulescu pentru nativii din Taur, potrivit DCnews.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.