vineri, februarie 26, 2021

Copil demonic! Așa au declarat pasagerii unui zbor care a durat aproape 8 ore. S-au îmbarcat dintr-un oraș din Germania, cu destinația New York.

Însă zborul a fost un chin, printre pasageri aflându-se și un copil care i-a bulversat, de-a dreptul.

Băiatul în vârstă de 3 ani a scos pe tot parcursul zborului țipete aproape drăcești, nimeni nereușind să îi calmeze tantrumul. Criza lui aproape că i-a scos din minți pe toți pasagerii cursei, declarându-se la destinație ”traumatizați”, relatează Daily Mail.

Un pasager a filmat scenele scandaloase și a descris copilul ca fiind ”demonic”, după ce a țipat opt ore încontinuu. Acesta a început să urle imediat după decolare, incidentul fiind înregistrat în luna august a anului trecut.

Mama băiatului, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a încercat din răsputeri să-și calmeze odrasla și i-a cerut unui însoțitor de zbor să activeze Wifi-ul, pentru a-i putea da un iPad să-i distragă atenția.

Dacă pasagerii au crezut la început că acesta va rămâne fără energie și se va liniști, au rămas dezamăgiți în cele din urmă, pentru că țipetele nu s-au domolit.

”Chemați un exorcist!”, a exclamat unul dintre pasageri.

Nu este clar dacă micuțul suferă de probleme comportamentale și nici mama acestuia nu a dat foarte multe detalii despre acest aspect celorlalți pasageri.

 

Ultimele stiri

Parteneri