duminică, octombrie 2, 2022

Procesul de detoxifiere ajută la eliminarea substanțelor nocive din organism, iar rezultatul constă în îmbunătăţirea tonusului general, în pierderea kilogramelor nedorite şi în recuperarea mai rapida din eventualele afecţiuni existente

Vă puteți prepara acasă câteva ”licori” naturale detoxifiante.

Infuziile pot fi folosite până la trei săptămâni, fără să adăugați zahăr sau îndulcitori. Le puteți bea dimineața, în locul cafelei. 

Te-ar mai interesa: Ceaiul pe care Regele Charles îl bea în fiecare di...

1. Infuzie de coada caluluiinfusions2

Ceaiul de coada-calului are acţiune antimicrobiană şi ajută organismul să elimine toxinele din sânge. Se obţine din cinci linguriţe cu plantă uscată la un litru de apă. Ceaiul de coada-calului se prepară sub forma unui decoct şi se bea pe parcursul întregii zile.

2. Infuzie de cimbruinfusions3

Cimbrul de grădină este recomandat, în special, în cazul curelor de slăbire drastice, pentru a energiza organismul. Fierbeţi 30 de vârfuri crude de cimbru în 250 ml de apă şi beţi în fiecare dimineaţă câte o cană cu ceai. Poate înlocui cu succes cafeaua. Efectele sunt imediate: mai multă energie, putere de muncă şi tonus ridicat.

Te-ar mai interesa: Cum afectează sărutul sănătatea: Efecte mai mari l...

 

3. Infuzie de frunze de căpșuniinfusions4

Când toxinele rămân în organism și provoaca acumularea și excesul de acid uric sau gută, frunzele de căpșuni poate fi soluția perfectă.

Pentru a face această infuzie se amestecă părți egale de frunze de mentă, frunze de afine, frunze de podbal și, desigur, frunze de căpșuni; acest amestec poate fi o băutură diuretică excelentă. Se bea un pahar de ea pe zi.

4. Infuzie de socinfusions5

Te-ar mai interesa: Unitate medicală închisă din lipsă de curent. Comu...

Dacă vă place aroma de soc, veţi îndrăgi acest ceai. Este indicat în timpul unei cure de slăbire, pentru că este un diuretic şi un laxativ uşor, ce ajută la eliminarea toxinelor din organism. Se bea aproximativ un litru de ceai pe zi. Îl puteţi prepara dimineaţa pentru întreaga zi. La un litru de apă aveţi nevoie de şase linguri cu flori de soc uscate. Ceaiul se prepară prin infuzie, se toarnă apa clocotită peste flori şi se lasă vasul acoperit 10-15 minute. Are un gust foarte bun dacă îl beţi neîndulcit şi adăugaţi felii de lămâie.

Te-ar mai interesa: MIRACOLELE meloterapiei! Ce muzică să ascultăm dac...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private