Patru metode eficiente să-ți îmbunătățești viața sexuală

Patru metode eficiente să-ți îmbunătățești viața sexuală
Patru metode eficiente să-ți îmbunătățești viața sexuală

Cum femeile înaintează în vârstă şi hormonii au o activitate mai redusă, multe dintre ele nu vor avea chef de sex aşa cum aveau inainte. Şi chiar dacă vor dori să facă sex, schimbările din corpul lor pot duce la uscarea vaginului şi durere în timpul actului sexual ceea ce va determina o lipsă a dorinţei de  a face sex. Aşadar cu toate că există  multe cauze ce duc la scăderea dorinţei de a face sex, există însă multe tehnici pe care le poţi folosi si care vor renaşte apetitul sexual.Acestea includ :

  • Utilizarea lubrifianţilor pentru a trata un vagin uscat şi pentru a face ca partidele de sex să fie mai plăcute dacă simţi disconfort.
  • Sportul. Exerciţiile fizice regulate te pot face să te simţi mai bine şi îţi pot creşte imaginea de sine, făcându-te să te simţi mai sexy şi oferind libidoului tău un impuls.În plus, exerciţiile Kegel (exerciţii realizate pentru întărirea muşchilor pelvieni) pot duce şi la creşterea dorinţei sexuale.
  • Comunicarea cu partenerul te poate ajuta să te simţi mai legată de elşi mai înclinată spre romantism.Dacă problemele relaţiei influenţează sexul, poate fi un moment bun  pentru a discuta cu o persoană neutră (consilier sau terapeut) pentru a rezolva problemele pe care tu şi partenerul tău le aveţi.
  • Afrodisiace.Cu  toate că  nu există un studiu care să demonstreze că  o cină romantică ce include câteva din binele cunoscute afrodisace culinare pot face minuni, puţină şampanie, stridii şi puţină ciocolată neagră cine ştie unde vor duce?Alte produşe marcate ca afrodisiace includ numeroase ierburi şi suplimente, nu au  fost testate şi astfel  folosirea lor poate duce la anumite riscuri în funcţie de tipul produsului şi istoricul tău medical. Ar trebui să vorbeşti cu medicul tău înainte să încerci astfel de produse.

 

0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook