Sari la conținut

Patru tipuri de sex care alungă rutina din dormitor

După aproximativ jumătate de an de relație, sexul nu mai e la fel de intens, potrivit specialiștilor. Explicația: După 6 luni, corpurile îndrăgostiților încep să secrete oxitocină (hormonul afecțiunii) mai mult decât adrenalină. Acesta e momentul în care relația devine mai serioasă, mai profundă, iar frecvența partidelor fierbinți de sex începe să scadă.

Există, însă trucuri care te ajută să alungi monotonia din dormitor:

Sex pe plajă

Este o experiență pe care sigur vei dori să o trăiești cel puțin o dată. În vacanță, te poți simți senzațional pe malul mării alături de persoana iubită, înconjurați de briza plăcută și de peisajul amețitor. Sexul pe plajă înseamnă: dezinhibiție, tinerețe și mai ales libertate!

Sex ]n baie

Dacă vrei să adaugi o doză de pasiune relaţiei tale, rupe rutina şi dă-ţi întâlnire cu iubitul tău în baie. Apa scurgându-se pe piele, săpunul sau gelul de dus, spumantul de baie și senzatia de întrepătrundere a trupurilor alunecoase formează o experiență sexuală inedită.

Citeste si:

Sex într-un loc public

Și în relatiile de cuplu de durată, serioase, trebuie să exista momente de nebunie, iar sexul într-un loc public este ideal. Poate la cinematograf, la teatru, în toaleta unui restaurant sau chiar în cabina de probă a unui magazin. O să vă încânte amintirea și o să rămâneți cu un zambet pe buze multă vreme.

Sexul pe roluri

Interpretarea de roluri in dormitor poate fi solutia care sa va scoata din impas atunci cand rutina s-a cuibarit in asternutul vostru. Dă-ți întâlnire cu iubitul tău într-un bar și explică-i regulile jocului. Trebuie să vă prefaceti că nu v-ați mai întâlnit niciodată. Ca jocul sa fie complet rezervă o cameră de hotel unde să vă consumați aventura.

 

 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.