sâmbătă, iulie 2, 2022

Zodii cu ghinion, în luna iunie. Luna iunie vine cu câteva aspecte mai puțin plăcute pentru unele zodii. Iată care sunt nativii care au parte de dezamăgiri intense. Astrele le recomandă să se înarmeze cu răbdare pentru a trece cu bine prin toate aceste situații de coșmar.

În timp ce unii se bucură de foarte multe reușite, atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental, alții vor avea ghinion.

Te-ar mai interesa: Transplantul de fecale, un tratament-minune pentru...

Gemeni

Îți dorește să faci progrese, dar ți se pare că tot ceea ce reușești să faci este să mergi trei pași înapoi pentru fiecare pas înainte făcut. În ceea ce privește relația de cuplu, lucrurile nu stau deloc bine. Ar putea exista o despărțire pentru cei care sunt împreună de câteva luni de zile. De asemenea, nici cei căsătoriți nu vor primi vești bune și ar putea avea un moment cotitura în mariaj.

Rac

Luna iunie va fi o perioadă nefastă pentru tine. Un proiect foarte important la care ai muncit foarte mult se amână, iar acest lucru te va dezamăgi. Trebuie să fii puternic și să mergi mai departe, indiferent de situație.

Te-ar mai interesa: De ce se umflă picioarele vara. Cauze: de la deshi...

Leu

Se pare că persoana pe care o plăceai este deja într-o relație și vei descoperi că te-a mințit. Luna iunie nu va fi una bună pentru viața ta sentimentală și este posibil să suferi o trădare din partea cuiva. Chiar și așa, astrele te sfătuiesc să rămâi puternic.

Scorpion

Potrivit astrelor, te așteaptă o perioadă grea la locul de muncă pentru că îți revin niște sarcini importante și vei fi presat de timp pentru a le realiza. Vești bune vor veni din sânul familiei, dar și acolo va fi o perioadă cu multe conflicte.

Te-ar mai interesa: Sfâșietor! Un tânăr de doar 20 de ani a hotărât să...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private