Sari la conținut

Patru zodii protejate de divinitate în luna martie. Au parte de fericire, bani și noroc și nimic rău nu le poate atinge

Predictii astrale
Credit foto: arhiva Doctorul Zilei
Zodii norocoase

Patru zodii protejate divin în martie. Această lună vine cu o energie minunată pentru patru dintre cele 12 semne zodiacale. După o perioadă grea și tulbure, pare că, în sfârșit, a ieșit soarele și pe strada lor.

Sunt protejatele dibinității, care le ajută să își ducă la îndeplinire dorințe și planuri mai vechi. Tot ce au de făcut este să aibă încredere în steaua lor norocoasă și să profite la maximum de șansele care li se oferă.

bogatie
Sursă foto: Playtech

Zodii protejate în luna martie. Berbec- Daruri și răsfăț total

Tocmai pentru că nu au cheltuit niciodată foarte mulți bani pentru bucuriile lor, nativii berbeci vor primi în dar ceva ce și-au dorit dintotdeauna. Acum este momentul să fie răsplătiți pentru tot binele pe care l-au făcut.

Apropiații știu cât de mult efort au depus și că s-au lăsat pe planul doi, astfel că este un moment de răsfăț. De altfel, acesta reprezintă și un mod prin care să-și încarce bateriile și să facă planuri de viitor, potrivit fanatik.ro.

Rac- Ofertă greu de refuzat pentru un post de conducere

O altă zodie cu protecție divină este Racul. Nativii acestei zodii vor primi o ofertă bănoasă, greu de refuzat, pentru a o ocupa un post de conducere.

Tot ce trebuie să facă este să accepte ideea că responsabilitatea de pe umerii lor este mai mare.

Zodii protejate în luna martie. Leu- Călătorie neașteptată

Leul are și el parte de o lună de vis, în care își îndeplinește o dorință arzătoare dintotdeauna. Poate că pleacă într-o vacanță pe care a planificat-o cu mult timp în urmă și începe să vadă viața cu alți ochi. În plus, vor fi surprinși în mod plăcut de partenerul de viață.

Pești- Fericire și noroc

Nativii pești vor primi mesajele de care au nevoie, pentru a realiza în sfârșit că se află pe drumul cel bun și că nu trebuie să mai facă schimbări. Mai mult, persoanele care le vor răul par să se îndepărteze de aceștia, ca prin minune.

Este posibil să fie de la energia pozitivă pe care nativii acestei zodii o emană, dar cert este că vor avea parte de multă fericire și noroc în luna care urmează, ajungând în punctul în care și-au dorit mereu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel