Sari la conținut

Pecetea energetică a lunii martie 2020 de o importanță colosală în bunul mers al anului. Astrolog celebru: ”Suntem la mila Domnului!” Ce ne așteaptă în continuare

Luna martie este intensă și și-a cam lăsat amprenta asupra noastră, a tuturor. Celebrul astrolog Adriana Tudosa a făcut analiza numerologică a lunii martie și dezvăluie: vom căuta adevărul până la cel mai prrofund strat.

Luna: martie este luna a 3-a

Anul: 2020 ( numerologie =2+0+2+0=4)

Vibratia energetica universala pentru luna martie 2020 =3+4=7

Sapte indica perfectiunea spirituala. Sapte este numarul prin care Dumnezeu stampileaza fiecare lucrare a lui. Fie ca vorbim de om, natura, fizica, chimie sau muzica, putem vedea ca toate se bazeaza pe acest numar sacru al lui Dumnezeu. In a saptea zi, creatia a fost finalizata. Dupa a saptea zi, lumea a fost completa si nimic nu putea fi adaugata la ea, nici nu putea fi luat ceva de la ea. Asa ca, lumea a fost perfecta in a saptea zi. Viata functioneaza intr-un ciclu de sapte ani. La fiecare sapte ani, corpul si sufletul uman sunt reinnoite. Prin urmare, sapte reprezinta o lume perfecta incoronata de Dumnezeu.

Intr-o luna de vibratie 7, cautam adevarul la un nivel mai profund. Este o luna de contemplare si ispasire spirituala. Este o luna in care soarta vorbeste cu sau fara voia noastra, platile karmice sunt pe val. Suntem la mila Domnului.

Cel mai adesea, o luna de vibratie 7 este o luna in care putem reflecta mai mult la “ povestea noastra”, sa ne cunoastem mai bine.

Dumnezeu s-a odihnit in a 7-a zi iar sufletul nostru instinctiv are nevoie de odihna, relaxare, vacanta, meditatie asupra vietii si asupra legilor universale. Este bine sa incercam sa incetinim ritmul, asa ne putem acorda la aceasta frecventa universala care devine benefica pentru noi, altfel, indisciplina poate crea schimbari dramatice ale starilor sufletului nostru.

Poate fi o luna ciudata si neobisnuita cu evenimente extraordinare chiar socante. Datoriile vechi se cer a fi platite in momentele cele mai neadecvate. Din punct de vedere emotional, poate fi un timp dificil.

Cititi intreaga analiza numerologica AICI

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.