Sari la conținut

Pedeapsa dură pe care un tată a aplicat-o fiicei sale pentru că a râs de o colegă! Este incredibil! Tu ce ai fi făcut în locul lui?

Cancerul infantil este o boala rara – reprezinta doar 2% din toate formele de cancer si tot 2% din patologia pediatrica – insa depistarea este dificila, mai ales din cauza ca simptomele specifice sunt similare simptomelor altor boli mai putin grave. In plus, incidenta bolii este atat de scazuta incat un medic pediatru poate sa intalneasca uneori doar unul – doua cazuri in intreaga cariera.

În ultimele zile, circulă în mediul online povestea unui tatălui care a apelat la o pedeapsă dură pentru fiica sa de 16 ani. Acesta a povestit întreaga întâmplare pe site-ul de socializare Reddit.

Eu și fosta mea soție avem o fiica de 16 ani, care este în custodia mea completă. Fiica mea a intrat în bucluc la școală pentru că a râs de o colegă care și-a pierdut tot părul din cauza tratamentului de cancer. Inclusiv smulgându-i peruca. Cele două aveau altercații de multă vreme, însă eu cred că asta nu este o scuză pentru faptele ei. Nu este cum mi-am crescut fiica să trateze oamenii și m-a dezgustat să aflu de la școală cum s-a comportat. Nu a arătat remușcare. Și-a scuzat comportamentul spunând că cealaltă fată a meritat-o. Din nou, nu îmi pasă ce are de spus, comportamentul ei este de neiertat. I-am oferit două opțiuni:

  1. Voi arunca fiecare aparat electronic pe care îl are și nu îi voi mai lua niciunul niciodată (am pus opțiunea aceasta pentru a o convinge să aleagă a doua opțiune)
  2.  Se va duce la coafor și se va tunde zero. Adică să fie complet cheală, sau cât de scurt poate tunde frizerul.

 

Tatăl continuă povestea, spunând ce cele două ar fi avut ”certuri adolescentine” din cauza unui băiat.

I-a spus curvă fiicei mele. Și de aici situația a escaladat și a dus la incidentul cu peruca. Se pare că aveau certuri în clasă încă de când fata mea a început să se întâlneacă cu băiatul ăsta. Clar un nonsens specific adolescenților.”, scrie tatăl fetei.

Fiica tatălui dezamăgit a ales cea de-a doua variantă și anume să se tundă zero.   Comentariile utilizatorilor legate de reacția tatălui au fost atât pro cât și contra: ”Asta este o formă de abuz. Existau și alte metode de disciplină. Umilirea nu este niciodată o opțiune.”, scrie un utilizator. Au existat și comentarii care au lăudat inițiativa tatălui. ”Bravo lui că și-a asumat responsabilitatea de părinte. Trebuie să își învețe copilul compasiunea.”, este unul dintre comentarii.

Tu cum ai fi procedat în locul lui?

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel