marți, octombrie 26, 2021

Chiar și bărbații o pot da în bară deoarece sunt câteodată prea curioși, prea nerăbdători să primească informații și să știe tot despre noua lor parteneră. Iată care sunt TOP cele mai neinspirate subiecte

pe care le poți aduce în discuție la o întâlnire

  1. Cu câți bărbați ai fost?

Este jignitor. În loc de asta încearcă să o întrebi câte relații de durată a avut. Nu întreba asta deoarece dacă numărul este prea mare vei crede că se lasă pea ușor, dacă numărul este prea mic vei crede că este ceva în neregulă cu ea. Dacă îți spune că a avut 2-3 relații care au durat câțiva ani poți să faci matematică și să ghicești cu câți parteneri a făcut sex. Încearcă să duci discuția despre sex spre relații

2. Hai la mine acasă

Automat aduci vorba de sex, însă ca să nu îți pui partenera într-o poziție

jenantă spune-i că nu vrei ca întâlnirea să se termine chiar acum. Asta îi dă oportunitatea să aleagă ea un loc unde să mergeți sau să propună ea să mergeți la tine sau chiar în apartamentul ei. Dacă răspunul este negativ vei știi că nu va rămâne cu un gust amar după întâlnire.

3. Ar trebuie să îmi cunoști familia

Doar pentru că tu ești pregătit ca ea să îți cunoască familia nu înseamnă că și ea este pregătită. În loc de asta propune acest lucru ca pe o întrebare. Poate nu este pregătită acum, dar o să știe că faci un pas în plus în relație.

4. Cum a fost?

Niciodată să nu întrebi o

femeie după ce faceți sex cum a fost. Ea o să te mintă pentru că știe ce ego mare ai și știe că o să te afecteze. În loc de asta, spune-i ei că a fost minunată. Va trebui să îți dea și tie un feedback într-o oarecare măsura, dar cel puțin, nu o să te mintă.

5. Arăți groaznic așa

Bărbaților le place să discute și sp glumească despre cum femeile se pregătesc pentru o întâlnire. Chiar dacă trebuie să îți faci auzită părerea despre cum este îmbrăcată nu îi spune așa. Adu-i un compliment și dă vina pe material, în loc de persoana care îl poartă. Spune-i că nu îți place materialul rochiei și că

nu îi avantajează minunatul corp.

6. Te-ai îngrășat

Da, te asigurăm că ea știe deja că s-a îngrășat și că ultimul lucru de care are nevoie este să îi spui și tu asta. În loc de asta, spune-i că vreți să vă antrenați împreună sau să vă schimbați stilul de viață.

7. Nu-mi plac prietenii tăi

Se poate întâmpla, însă, ca să eviți o ceartă cel mai bine este să îi spui că vrei să cunoașteți oameni noi sau să vă petreceți timpul cu un alt cuplu.

8. Fosta mea obișnuia să facă asta în pat

În loc să spulberi momentul și să o enervezi, cel mai bine este să îi spui ce vrei să încerci fără să menționezi

și fosta prietenă. Dacă este fată deșteaptă știe că fetișurile vin din experiențele anterioare.

A.

Ultimele stiri