Sari la conținut

Pentru imunitate de fier, adaugă aceste ingrediente în iaurt

iaurt pentru imunitate
sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
iaurtul combinat cu două ingrediente creste imunitatea

Iaurtul poate fi un remediu pentru multe afecțiuni, inclusiv pentru creșterea imunității. Un medic a dezvăluit ce trebuie adăugat la acest produs pentru întărirea sistemului imunitar.

Așadar, una dintre opțiunile de a consuma acest produs este să adăugați usturoi. Produsul din lapte fermentat în sine conține mult calciu, proteine ​​și vitamine, precum vitamina D. Când se adaugă usturoi, amestecul devine un stimulator eficient al sistemului imunitar și vă permite să vă protejați de orice virus. Această combinație distruge bacteriile care poate provoca durerile de gât.

Iaurt, usturoi și uleiului de măsline

ulei de masline  pentru cresterea imunitatii
Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro

creează un produs bogat în antioxidanți. Combinat cu cele două ingrediente îi va ajuta pe cei cu probleme digestive, cum ar fi indigestie sau constipație. Uleiul de măsline conține acizi grași care pot regla nivelul de colesterol.

Iaurtul este absorbit de organism cu 90%, iar laptele proaspăt doar cu 30-40%. Contine vitaminele A, E, grupa B, calciu, magneziu, fosfor si aminoacizi importanti pentru organism. Acest lapte îmbunătățește digestia, normalizează microflora intestinală. Este dietetic datorită conținutului scăzut de calorii.

Este contraindicat persoanelor cu aciditate gastrică crescută, enterită, gastrită erozivă și ulcer peptic. Este bine absorbit chiar și de acele persoane al căror organism nu acceptă sau digeră laptele obișnuit. Acest lucru se datorează faptului că conține o proteină complet diferită – este obținută ca urmare a degradării de către bacteriile lactice, deci este digerată mult mai ușor în organism decât laptele.

Produsul din lapte fermentat îmbunătățește semnificativ activitatea sistemului digestiv. Datorită conținutului ridicat de bacterii lactice, utilizarea acestuia ajută la normalizarea microflorei intestinale. Acizii grași conținuți în ea elimină gazele în exces, ceea ce îl face cu adevărat indispensabil pentru intoxicații.

Acest produs lactat conține mult calciu, care îmbunătățește semnificativ starea generală a țesutului osos și muscular și, de asemenea, ajută la întărirea dinților și a unghiilor. Vitaminele din grupa B, prezente în cantități mari în combinație cu magneziu, reduc excitabilitatea nervoasă, ameliorează stresul, reduc depresia și tensiunea mentală, calmează și normalizează somnul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.