sâmbătă, mai 30, 2020

Încă o piață din București este demascată de inspectorii de la Protecția Consumatorului. Ce au găsit aceștia acolo este inimaginabil!

Un adevărat dezastru descoperit în Piața Delfinul! Alimente expirate, ţinute în mizerie ori spălate în chiuvete pline de rugină.

Încă o dovadă că mulţi comercianţi îşi pun clienţii în pericol cu bună ştiinţă.

Peste o tonă de alimente periculoase au retras autorităţile de la vânzare, iar cinci firme au fost închise pentru o jumătate de an. Unii comercianţi vindeau produse tradiţionale falsificate, scrie antena3.ro.

Citește și:

Un strat gros de mizerie şi rugină se ascundea sub carnea din tăvi, scoasă la vânzare în piaţa Delfinului din sectorul 2 al Capitalei.

Inspectorii ANPC au găsit un dezastru şi în bucătăriile standurilor cu mâncare gătită. Tigăile erau puse pe jos, lângă găleata cu mop. Unul dintre angajaţi a recunocut că ingredientele sunt spălate, de cele mai multe ori, într-o chiuvetă măcinată de rugină.

Citește și:

Inspectorii ANPC au găsit cârnaţi, caşcaval şi smântână expirate. În total, au retras peste o tonă de produse periculoase. După controale, 5 comercianţi nu mai au voie să-şi vândă produsele timp pe 6 luni. Inspectorii pentru protecţia consumatorului au dat 36 de amenzi in valoare de 280.000 lei.

Parteneri