Sari la conținut

Piero Ferrari, căsătorit cu o româncă. Cine este și cum a reușit?

Cine este românca care s-a căsătorit cu Piero Ferrari. Cum a reușit și ce job are femeia care ar fi fost într-o relație cu Silviu Prigoană?

Romina Gingașu este cea care i-a rupt inima lui Piero Ferrari. Acum, frumoasa româncă este implicată activ în fundația „Centro Dino Ferrari”, creată de Enzo Ferrari, după moartea fiului său, Dino Ferrari, conform Cancan.ro.

Romina Gingașu are aproximativ 35 de ani, asta pentru că nu vrea să-și dezvăluie vârsta. Soțul ei, Piero Ferrari, are 76 de ani. Cei doi s-au cunoscut la începutul anului 2006, pe când Romina era agent de vânzări în Monte Carlo.

Romina Gingașu și Piero Ferrari, se iubesc cu adevărat

„Romina a fost trimisă acolo din partea companiei Bombardier, care produce avioane private. Marele campion de Formula 1 Nikki Lauda a făcut înconjurul lumii în acel an cu avion Bombardier, iar Romina l-a cunoscut pe Lauda, cu o zi înainte să-l întâlnească pe Ferrari!

Citeste si:

Chiar s-a întreținut cu fostul mare campion F1 și au discutat despre avionul pe care austriacul îl achiziționase de la firma la care ea lucra (…) Chimia dintre cei doi [n.a. Romina și Piero] plutea în aer. Discutând, au realizat că au pasiuni comune, aviația și ingineria. Din acea zi au rămas nedespărțiți”, a mărturisit o sursă apropiată cuplului.

Nuntă pe insula Capri

Petrecerea de nuntă a fost organizată pe insula Capri, în vara anului trecut, la unul dintre cele mai luxoase restaurante, de pe plajele micuței insule muntoase din Marea Tireniană, Italia.

Întregul eveniment a fost ținut secret, astfel că nici măcar invitații nu au știut la nunta cui vor participa, de fapt. La petrecere a fost invitat să cânte artistul italian Al Bano, apreciat de româncă.

Averea lui Piero Ferrari se ridică la circa 5 miliarde de euro, astfel că nunta celor doi, care a avut loc în anul 2021, a fost una fastuoasă.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.