Sari la conținut

Probleme de sănătate pentru Gabriela Cristea? Vedeta a făcut totul public

Vedeta TV are probleme de sănătate? Conform informațiilor transmise de către aceasta pe o rețea de socializare, Gabriela Cristea a ajuns la medic. Aceasta a făcut totul public pe contul personal de socializare.

Probleme de sănătate pentru Gabriela Cristea. Vedeta a făcut totul public

Gabriela Cristea a apelat la o procedură de înfrumusețare şi a mers la medicul estetician pentru o şedinţă de injectare de toxină botulină în zona frunţii.

„Este singurul loc care îmi dă bătăi de cap”, a recunoscut vedeta.

Această procedură are drept scop îndepărtarea ridurilor dintre sprâncene. Este pentru a doua oară când Gabriela Cristea apelează la o astfel de procedură, a mărturisit chiar ea, într-o postare pe contul său de socializare.

Prezentatoarea Antena Stars spune că durerea nu este una mare deloc, disconfortul fiind mai mult psihic, iar rezultatul este vizibil peste două săptămâni.

„Astazi a fost o alta zi de vacanta in care am facut “ceva” doar pentru mine.

Am fost la @skinmedspa.ro pentru o sedinta de injectare de toxina botulina in zona fruntii, pentru netezirea ridului dintre sprancele.

Este singurul loc care imi da batai de cap, iar acum este a doua oara cand imi fac aceasta procedura. @dr.cristalia_rusu a fost minunata, nu doar ca medic, ci si ca empatie, iar procedura a durat mult mai putin decat masuratorile.

Daca ma intrebati daca doare, nu prea. Disconfortul este mai mult psihic iar rezultatul, care se instaleaza cam in doua saptamanai, te face sa uiti de ace etc…

Soo, tu ce ai mai facut doar pentru tine in ultima vreme? Am nevoie de inspiratie”, a fost mesajul postat de Gabriela Cristea, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Totul despre injectare de toxină botulină

Toxina botulinică este o substanță injectabilă folosită pentru reducerea/eliminarea ridurilor dinamice sau de expresie, adică acele riduri care se formează ca urmare a mișcărilor faciale (încruntare, mirare, râs, zâmbet, concentrare).

Această substanță relaxează selectiv și parțial musculatura facială, deoarece blochează impulsurile nervoase către mușchii implicați în realizarea mișcărilor faciale. Prin relaxarea musculaturii, expresiile faciale se ameliorează și ridurile dinamice, de expresie, se reduc semnificativ.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.