sâmbătă, octombrie 1, 2022

Pietre care alungă energia negativă. Avem multe resurse pentru a realiza un echilibru, atât mental, cât și energetic, care ne asigură bunăstare. Una dintre aceste resurse sunt cristalele sau pietrele care curăță energia sau alungă vibrațiile rele din viața ta.

Mihai Voropchievici, numerolog, a dezvăluit la Antena 3 care sunt cele patru pietre care ne feresc de energiile negative.

„Avem patru pietre care sunt de un real folos. Sunt acele pietre care ne protejează de duşmanul invizibil, energiile negative.

Te-ar mai interesa: Atenție la culoarea urinei! Îți poate arăta dacă a...

O privire sau un gând aiurea te termină. Ai dureri de cap. Parcă nu eşti tu. Sunt nişte dureri de zici că eşti bătut. Te simţi fără vlagă.

Cuarţul transparent este gheaţa puterii. Nu face decât să ne încarce energetic pe toate cele 7 chakre. E fantastic de bine să le purtăm. Cristalul trebuie să fie ţinut în palmă şi să-i spui ce vrei de la el. Să vorbeşti cu el. Să-i ceri ce vrei. Este un maestru vindecător. Se lasă la soare şi se încarcă energetic.


Pietre care alungă energia negativă

O altă piatră foarte eficientă este turnamina neagră. Absoarbe radiaţiile electromagnetice, dar ea elimină şi stresul persoanei respective. E bine să o purtăm asupra noastră. Elimină anxietatea şi toate stările negative. Acţionează asupra chakrei numărul 1.

Te-ar mai interesa: Schimbări frecvente de dispoziție: 3 deficiențe nu...

Oxidianul negru este bine să fie montat pe argint. Neutralizează gelozia şi invidia, mai ales în habitat. Te eliberează şi de obiceiurile nocive.

Ajungem şi la ametist. Este o piatră cunoscută pentru proprietăţile de purificare. Se încarcă la soare. Nu trebuie lăsat în contact cu un soare puternic. Aduce seninătate, înţelepciune. Vine să regenereze fiecare celulă din tine. Aduce calmul şi puterea emoţională. Este bun pentru copii în perioada examenelor”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Azi puteți admira mașinile lui Ceaușescu și ale șt...

Cum să te rogi ca să scapi de toate relele

Mihai Voropchievici spune că este bine să ne rugăm dimineața, la ora 10:00, la ora 13:00 și seara, înainte de culcare.

„Există rugăciunea individuală și rugăciunea colectivă. Forța este dacă aceeași rugăciune o facem toți trei. Și dacă ne ținem de mână, forța e și mai mare. Rugăciunea să fie de mulțumire. Toți facem greșeala să venim cu rugăciune de cerere.

Rugăciunea pleacă din vârstă, din experiența anilor, din necesități, din mulțumire. Tu trebuie să mulțumești mereu Divinității. Toate aceste entități vin cu încărcătura lor.

Te-ar mai interesa: Emojiurile, la fel de eficiente ca scalele numeric...

Eu când mă rog, spun tot numele ca să se știe, ca o scrisoare. Eu în primul rând mulțumesc, pentru mine, pentru familia mea. Am depistat pe parcurs că nu trebuie să fii egoist.

Am învățat că dacă sunt undeva pe drum, orice moment de pauză îi mulțumesc lui Dumnezeu. Ceea ce îți va da e al tău.

Când am mulțumit pentru un lucru pe care nu-l aveam, acel lucru a venit. Este bine să ne rugăm dimineața, la ora 10:00, la ora 13:00 și seara, înainte de culcare.”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Astăzi este mare sărbătoare pentru creștini. Ce ru...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private