Sari la conținut

Planta care te scapă de gazele intestinale. Se ia o linguriță înainte de masă!

Din cuprinsul articolului

Gazele intestinale vă dau dureri de cap? Există multe persoane care suferă de acest simptom, care poate fi cel mai incomod.

Gazele sau flatulența apar atunci când aerul excesiv se acumulează în stomac. Acestea pot deveni foarte enervante și dureroase și pot provoca chiar greață. Digestia proasta poate forma gaze, fie prin consumul anumitor tipuri de alimente, prin combinarea prost a acestora, fie prin consumul de mese copioase.

Remedii pentru gaze

Te-ai săturat de aceste gaze incomode din stomac după fiecare masă? Dacă te-ai săturat de acest gaz incomod al stomacului, citește următoarele remedii casnice pentru a-l controla și a evita.

1. Usturoi

Este foarte util pentru îmbunătățirea digestiei și controlul gazelor din stomac. Este important să-l consumați proaspăt, fie singur, fie împreună cu alte alimente.

2. Suc de lamaie

Datorită proprietăților vindecătoare ale lămâii, în special în ceea ce privește tractul digestiv, consumul de suc de lămâie înainte și după fiecare masă face o mare diferență în formarea gazelor, deoarece ajută la reducerea formării acestuia. Cel mai bine este să-l iei la prânz și la cină.

3. Ceai de musetel

Ceaiul de musetel relaxeaza stomacul si ajuta la imbunatatirea procesului de digestie in mod natural, daca il luam inainte si dupa masa.

4. Apa calda

Un alt remediu casnic si naturist foarte simplu este aplicarea unui prosop umezit cu apa fierbinte pe stomac, deoarece favorizeaza relaxarea si evacuarea gazelor.

5. Oțet de mere și miere

Intr-un pahar cu apa adauga doua linguri de otet de mere si doua tot de miere, iar acest amestec trebuie sa bei putin cate putin la pranz sau cina. Ajută la eliminarea gazelor deoarece favorizează reglarea acizilor din stomac și facilitează tranzitul intestinal.

6. Infuzie de anason

Această infuzie este bună pentru a opri gazul și durerea pe care aceasta o poate provoca. Pentru a fi cel mai eficient, acest preparat trebuie luat în fiecare zi.

7. Rădăcină de ghimbir

Puteți bea ceai de ghimbir, puteți lua o lingură de ghimbir ras înainte de mese sau puteți adăuga mici cantități uscate sau proaspete la mese. Toate acestea vă vor ajuta să controlați și să atenuați problema gazelor.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel